Noutati :

‘In fiecare dimineata si seara vad cate 2-3 masini trase pe dreapta cu cricul sub ele’. Soferii, disperati de gropile de pe drumul ce leaga Timisoara de Autostrada

25 ianuarie, 2019 - 08:19 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
7

TIMISOARA. Capcane pentru soferi pe drumul judetean ce leaga Giarmata de Autostrada. Mai multe gropi adanci s-au cascat in asfalt si sunt acoperite cu apa, dupa ploile si ninsorile din ultimele zile.

Soferii isi rup rotile in ele si au tras mai multe semnale de alarma pe retelele de socializare.

Eu parcurg foarte des acel tronson si deja stiu fiecare groapa unde se afla, dar e inadmisibil sa nu se ia masuri. In fiecare seara si dimineata vad cate 2/3 masini trase pe dreapta cu cricul sub ele„, a scris un conducator auto care a postat imagini din aceasta dimineata cu alte masini blocate in zona de cate o pana.

Joi seara, la ora 19.50 erau 4 mașini pe avarii, pe ambele sensuri pe câte jumătate de banda, schimbând roțile!!„, a scris un altul pe Info Trafic Jud Timis.

E groaznic….daca iti vine ceva din fata esti victima sigura a gropilor„, noteaza alt sofer.

Si eu am lovit azi groapa aia. Aveam 70 km/h si initial am crezut ca am facut explozie. Pe partea dreapta (mergeam spre TM) erau 7-8 masini, toate pe avarii.. Groapa e inainte cu 1 km de sensul de la Giarmata, cum vii dinspre autostrada. Grija MARE!!!„, atentioneaza inca un conducator auto.

Gropile s-au format dupa ce in ultimele saptamani temperaturile au oscilat, iar asfaltul a fost supus fenomenului de inghet-dezghet, iar in zona s-au tot aruncat materiale antiderapante impotriva poleiului si zapezii.

Drumul care face legatura intre Timisoara si Autostrada Vestului, inca de la iesirea din Dumbravita, urmeaza sa fie largit la 4 benzi.

Contractul de finantare a fost semnat in luna martie a anului trecut, iar Agentia Nationala pentru Achizitii Publice a validat pana acum documentatia pentru lucrarile de proiectare si executie la drumul judetean 691.

In prezent, DJ 691 nu asigura capacitatea de circulatie necesara traficului actual si de perspectiva si nu corespunde cerintelor tehnice necesare preluarii circulatiei rutiere de pe centura de ocolire a Timisoarei si nici de pe autostrada A1-Arad-Timisoara (prin nodul rutier Giarmata). Acesta este motivul pentru care s-a impus accesarea de fonduri europene, prin care sa se realizeze sporirea capacitatii de circulatie, prin largirea la 4 benzi, cu pastrarea traseului actual si ranforsarea structurii existente. Lucrarile se vor realiza pe doua sectoare de drum, respectiv de la limita dintre Timisoara si comuna Dumbravita pana dupa intersectia cu DN Centura Timisoarei si de la centura Timisoarei pana la Autostrada A1”, explica nu demult presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Va reamintim, in martie 2018 a fost semnat contractul de finantare intre Consiliul Judetean Timis in calitate de beneficiar al proiectului si Ministerul Dezvoltarii Regionale, in calitate de autoritate de management pentru POR 2014-2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Ar trebui schimbata legea: drumurile se ingroapa nu se asfalteaza…

 2. Si intr-un an,adica in 365 de zile de la semnarea acelui contract,ce s-a realizat?Nimic….

 3. peste vreo 10 ani minim o sa vedem largirea la 4 benzi, pana atunci….

 4. Imaginați-vă PĂCĂLICIUL DOBRA sclavul lui ALI BABA DE TELEORMAN

 5. INTERESANT LA ARTICOLUL ĂSTA NICI UN COMENTAR DE LA POSTACII DE SERVICIU AL PSD 🤔😣😣
  NU TU UN DAN A, UN TIBI, O BIOGETA CE FACEȚI COPII NU SE PLĂTEȘTE AICI S-AU VA PIERIT SPIRITUL CETĂȚENESC ??
  APROPO SLUGI A LUI ALI BABA DE TELEORMANKISTAN DACĂ VREȚI SĂ VEDEȚI CUM ARATĂ SOMALIA COBORÂȚI DE PE AUTOBANDA LA GIARMATA SI VETI AVEA TABLOUL COMPLET ; GROPI, BOSCHETI, CÂINI MORȚI ȘI VII, PIESE DIN MAȘINI PIERDUTE DUPĂ CONTACTUL CU CRATERILE DIN ASFALT, RESTURI MENAJERE ȘI ALTE SUVENIRURI PENTRU PAPAGALUL CARE VORBEȘTE DE INVESTIȚII DE UN MILIARD.

  • Tocmai te-ai dat de gol asupra „inteligentei”: in l. Romana termenul de AUTOBANDA nu exista; el a fost introdus de „diaspora”, care a preluat gresit termenul de „Autobahn” (din germana); in l. Romana este vorba de AUTOSTRADA!

   • Maimuța psd-istă inteligentă mai bine iau din limba germană cuvântul autobandă care se foloseste de toți cei care locuiesc în Germania, Austria sau Elveția decât cuvântul MISTO împrumutat din țignește pe care tu îl folosești cu siguranță ff des, cum ar fi ; E MIȘTO CÂND IEȘI DE PE AUTOSTRADĂ LA GIARMATA SI TREBUIE SA TE UIȚI PE HARTĂ SĂ FII SIGUR CA NU EȘI UN SOMALIA😂😂😂😂😂😂😂😂
    Așa este corect RETARDATULE ??