In continuare 4 copilasi la Terapie Intensiva, alti 4 micuti infectati cu COVID, in spitale, la Timisoara. A mai scazut numarul pacientilor cu coronavirus internati in tot judetul. Situatia, sambata dimineata, in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. Vesti incurajatoare. A scazut numarul pacientilor internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

Sambata dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 42 de oameni, intre care 4 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 11 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 4 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si 3 pacienti la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, sambata dimineata, 108 infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 103 la Victor Babes, 30 la Spitalul Municipal Timisoara, alti 51 in containerele Spitalului Militar de campanie din Timisoara, la Lugoj erau internati 56 de bolnavi, la Spitalul CFR 35, La Clinica de Cardiologie Ascar 20 pacienti, La Spitalul din Sannicolau Mare 19, apoi 18 la Spitalul din Faget si 14 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 40 la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, 9 la Maternitatea Bega, intre care 1 bebelus, si 4 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 4 adulti.
In total, 510 pacienti.

Va reamintim, vineri, in Timis, au fost raportate 657 cazuri noi de infectare cu coronavirus.

In judetul Timis, vineri, rata de infectare cu COVID era de 10,56 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 13,07 la mie.

FOTO: Virgil Simonescu

CITESTE SI: O fata de 13 ani intre cei 363 de morti raportati in ultimele ore in Romania. Aproape 16.000 de noi cazuri de COVID 

CITESTE SI: A trecut de 13 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara. Alti 90 de copii confirmati cu coronavirus din peste 600 de noi cazuri, in ultimele ore in Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...