Noutati :

In ce cartiere vom avea terenuri de sport pentru toate varstele, la Timisoara? Al tau e printre ele? AVEM HARTA!

28 iulie, 2015 - 01:38 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Bucurie mare pentru timisorenii amatori de sport. Oficialii Primariei Timisoara dau in sfarsit drumul proiectului de amenajare a mai multor terenuri de sport in cartiere. Pentru inceput se vor face doar 8.

Lucrarile nu vor incepe prea curand, specialistii municipalitatii sunt abia la faza de intocmire a documentatiei necesare pentru lucrarile propriu-zise.

„Am semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic cu documentatia necesara pentru construirea unui numar de 8 terenuri de sport multifunctionale. Avem in plan sa construim 20 de astfel de terenuri, de minifotbal, baschet, handbal, amplasate pe toata aria orasului, pentru a crea, in primul rand pentru tineri, dar fara nicio restrictie, pentru persoane de orice varsta, posibilitatea de a face sport”, a anuntat, marti, primarul Nicolae Robu.

Aproape 12.400 de euro costa doar documentatia pentru cele 8 terenuri. Acestea vor fi amenajate pe Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Bogdanestilor, strada Academician Remus Radulet, strada Demetriade, Intrarea Doinei, Avram Imbroane, strada Zefirului,
Holdelor si Martir Ioan Stanciu, potrivit informatiilor obtinute de la conducerea Primariei Timisoara.

harta terenuri de sport multifunctionale cartiere

Edilul-sef sustine ca terenurile vor avea 1.008 metri patrati. „Fiecare teren va avea 2 porti de minifotbal – handbal, 2 cosuri de baschet omologate, 2 cosuri de baschet pentru copii, 5 banci si 4 cosuri de gunoi. Dotarile vor fi antivandalism si vor fi fixe, solidarizate cu infrastructura terenului. Terenul de sport va avea perimetral grad de protectie, inalt de 4 metri. Evident, va fi si iluminat electric, pentru a se putea folosi si in timpul noptii”, a explicat Robu.

Conform contractului semnat, in 4 luni ar trebui sa avem deja documentatia, iar apoi se va trece direct la executie. Bani vor fi luati din bugetul local, sustine Robu. Edilul sustine ca mai sunt alte 8 sau 9 zone unde ar putea fi amenajate terenuri de sport multifunctionale, iar de indata ce se va stabili ca sunt libere de sarcini, se va lucra si la documentatia pentru acestea. Primarul nu a precizat insa care sunt celelalte zone.

CITESTE SI: Sport gratis pentru toata lumea! Terenurile din curtile scolilor din Timisoara, la liberInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...