Impreuna pentru viata! Companiile, invitate de Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis la Gala ATI

TIMISOARA. Sub sloganul ‘Impreuna pentru viata‘, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis lanseaza, incepand cu acest an, o serie de evenimente caritabile care vizeaza responsabilitatea sociala corporatista. Mediul de afaceri este un pilon puternic pentru orice societate iar programele de acest tip imbunatatesc calitatea vietii. Chiar daca statul asigura cadrul general, companiile sunt incurajate sa faca, in mod voluntar, mai mult decat prevede acest cadru, pentru a indeplini obiective sociale, de mediu sau sanatate.

CCIA Timis si Asociatia pentru ATI “Aurel Mogoseanu” Timisoara invita companiile la un eveniment de strangere de fonduri destinate modernizarii Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
Amfitrionul evenimentului este Prof. univ. dr. Dorel Sandesc, Presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva (SRATI), membru al Consiliului European al “European Society of Anesthesiology” (ESA), Presedinte de onoare al Asociatiei pentru Anestezie si Terapie Intensiva „Aurel Mogoseanu” Timisoara.

Invitatul special al evenimentului va fi Gabriel Cotabita, care va dezvalui impresionanta lui poveste de succes din sectia de ATI, o poveste care a emotionat o tara intreaga.

Prin participarea la eveniment si prin directionarea a 20% din impozitul pe profit, vom fi cu totii „Impreuna pentru viata”!

Gala A.T.I. are loc in data de 10 martie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cu incepere de la ora 17.30.

Informatii suplimentare la tel. 0721/262005, 0256-300135, e-mail: [email protected], Amira Ciobotea – responsabil marketing /CCIAT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...