Noutati :

Important de la RATT: statii noi pentru mijloacele de transport in comun. Unde vor opri autobuzele si troleibuzele?

11 septembrie, 2015 - 05:01 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
3

TIMISOARA. Odata cu inceperea noului an scolar, reprezentantii RATT au decis sa deschida ca autobuzele care circula pe linia 22 sa opreasca in mai multe statii, pentru o mai buna legatura cu liniile de troleibuz 15 si 16, Expres 2 si Expres 7.

„Noile statii vor fi pe strada Pestalozzi, Bulevardul Corneliu Coposu, strada Traian Grozavescu si la Pasajul Michelangelo. In aceste statii vor opri si mijloacele de transport de pe liniile 15, 16, Expres 2 si Expres 7. In aceste conditii, statiile de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bastion – strada Hector, Bulevardul Take Ionescu si strada Nicolae Filipescu vor fi anulate”, transmite conducerea RATT.

Traseul liniei 22 va fi urmatorul: strada Albastrelelor – Calea Mosnitei – strada Campului – strada Iosif Vulcan – strada Andrei Saguna – strada Iepurelui – strada Pestalozzi – Bulevardul Corneliu Coposu – strada Michelangelo – Bulevardul I.C. Bratianu – strada Nicolae Grozavescu – Bulevardul Mihai Eminescu si retur.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ar fii un mare ajutor dacá ar fii statie la clinicile noi ,pentru exres2 care circulà ddinspre strada Stuparilor

  2. 1. Poate RATT isi va definitiva intentiile in trasee, statii s.a.m.d. (totul seamana cu bancul „sacul cu soareci” care trebuie agitat tot timpul).
    Hartile din toate statiile sunt depasite (pe langa faptul ca sunt prost gandite, vezi alte orase de dimensiune comparabila cu Timisoara, din EU) indicatoarele din statii functioneaza adeseori „aiurea”.

  3. Nu știm motivul pentru care tramvaiul 6 nu mai circula,soluția cu 10, e doar pe jumătate rezolvată pentru acei ce doresc sa circule in zona in care 10 ajunge după un ocol fie in Fabric fie in Cetății,vrem ca bătrânul si nostalgicilor 6 sa revină e însemn de normalitate nu numai pentru pensionari ci pentru iosefinistii care se simt izolați.