Noutati :

Implicare in comunitate pentru educatie. Kimball Electronics Romania a renovat complet o sala de clasa la o scoala din Timisoara. 25 de elevi isi pregatesc viitorul in cele mai bune conditii. Video

24 mai, 2022 - 11:54 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. ‘Copiii sunt resursele viitorului nostru! Fie ca suntem entitati, autoritati, antreprenori, angajati, cu totii avem in fata acelasi viitor: cel pe care il sustinem sa prinda contur astazi!’. Cu aceasta convingere compania Kimball Electronics Romania a raspuns unui apel lansat de directorul Scolii Gimnaziale 15 din Timisoara si a renovat complet o sala de clasa pentru copii.

25 de elevi invata acum la standarde europene prin grija companiei care continua sa se implice in comunitate. A fost complet refacuta infrastructura, a fost inlocuit parchetul, renovati peretii si tavanul, au fost schimbate caloriferele, iar scolarii au bancute si scaune noi, catedra, dulapioare si tabla noua.

Parte din comunitate, fiecare dintre noi avem un rol esential in a ajuta viitorii adulti sa se dezvolte la maximul lor potential si facem acest lucru in fiecare zi, in multiplele roluri pe care le avem: suntem parinti, suntem parte din comunitate, suntem fiinte sensibile la nevoile celorlalti, suntem dornici de a avea speranta in mai bine, suntem un actor important in viata celorlalti, direct sau indirect.
Ne-am dorit sa fie o amprenta urbana a scopului companiei noastre, in afara obiectivului de profit si de dorinta noastra de a fi angajator foarte bun pentru angajatii nostri: crearea calitatii pentru viata!

Fiecare copil are dreptul la educatie, are dreptul sa aiba conditiile de baza in dezvoltarea sa, sa simta ca merita sa primeasca resursele necesare dezvoltarii sale! In cazul copiilor care se afla in situatii speciale de viata, fie ca este vorba de venituri modeste in familie, sau provin din familii monoparentale, sau se afla in alte tipuri de situatii speciale, nevoia de a primi resurse necesare de baza are un impact extraordinar nu doar pe termen scurt, dar are impact in a-l incuraja si sustine pe elev sa vina cu drag la scoala, sa perceapa educatia ca fiind un demers prin care isi poate imbunatati situatia actuala – se va dezvolta si va avea acces la resurse mai bune in viata -, sa ramana activ in mediul educational si sa nu renunte la scoala, sa ii inspire pe alti copii, frati sau prieteni, sa continue educatia„, transmit reprezentnatii Kimball Electronics Romania.

Mesajul companiei catre copiii care vor invata in aceasta clasa este: “Viitorul tau depinde de ceea ce inveti si faci astazi! Sa ai incredere in tine mereu: poti face lucruri extraordinare!”. Cei de la Kimball Electronics Romania vor ca acest proiect sa fie un exemplu de buna practica si pentru alte companii multinationale din Timis.

VIDEO: George Stefanita

Kimball Electronics Romania, Timis, Remetea Mare nr. 637/A, a fost fondata in anul 2015 cu o investitie totala de peste 30 milioane euro si in prezent, cu suportul a +400 angajati, deserveste 9 clienti din segmentele automotive, industrial si medical. Compania are planuri de dezvoltare pe termen lung, pe un teren deja achizitionat, intr-un ritm ponderat de crestere si mult focusat pe industria 4.0 si automatizare.

La nivel global, corporatia Kimball Electronics a implinit 60 de ani de activitate la nivel global in oferirea de servicii premium de manufacturare in industria electronicii. Mai multe informatii se regasesc AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari Kimball Electronics Romania. Am auzit pana acum de firma asta prin trecere, dar se pare ca au OAMENI care doresc sa faca ceva pentru comunitate. Alte firma cunoscute sunt interesate doar de parteneriate cu universitati prin care sa-si rezolve recrutarile.

    Inca o data felicitari celor implicati si ne-am bucura sa vedem si alte multinationala ca pun osul la treaba in oras.