Noutati :

Imagini tulburatoare din Amsterdam, cu flori care cad peste convoiul cu trupurile pasagerilor morti in zborul MH17

24 iulie, 2014 - 09:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Fotografii dramatice din Olanda. Mii de persoane, majoritatea imbracate in alb, au participat la un mars al tacerii in onoarea celor 298 de victime ale zborului MH17, printre care si 193 de olandezi.

Participantii la mars s-au reunit in Piata Dam, in centrul orasului, ca urmare a unui apel lansat pe Facebook in ziua in care intreaga tara a tinut doliu pentru cele 298 de victime ale zborului MH17.

Marsul, lung de peste un kilometru, a inceput la ora locala 20.15 (21.15, ora Romaniei) si s-a incheiet o ora mai tarziu. La sfarsitul marsului, numeroase persoane aflate la fata locului au lansat baloane albe catre cer.

Un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a fost doborat joi in estul Ucrainei, intr-o zona controlata de separatistii prorusi.

Principalele acuzatii sunt aduse separatistilor, care ar fi utilizat o racheta furnizata de Rusia. La randul sau, Moscova acuza Guvernul ucrainean.

Primele cadavre ale victimelor au fost aduse miercuri dupa-amiaza in Olanda. Dupa o ceremonie la aeroport, cadavrele au fost transportate intr-o baza militara olandeza pentru a fi identificate.

Foto: Reuters

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor