Imagini din Timisoara si din judet intr-un nou film de prezentare a Romaniei realizat de Charlie Ottley. Pelicula va rula pe BBC. Video

TIMIS. Faimosul jurnalist si regizor britanic Charlie Ottley lanseaza inca un film de promovare a tarii noastre, din seria de productii din campania care sa faca Romania cunoscuta in lume, pe BBC.

Ele vor rula timp de 6 saptamani pe renumitul canal TV si vor arata frumusetile tarii noastre.

CITESTE SI: Targul de Craciun de la Timisoara se deschide duminica. Roata panoramica, patinoar, casute pline cu bunatati, iluminat festiv, dar si concerte. Foto 

In pelicula de cateva zeci de secunde, denumita „Discover Romania”, apar imagini din zona centrala a Timisoarei, cu Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana, umbrelutele de pe strada Alba Iulia, Casa Bruck si Piata Unirii sau canalul Bega. De asemenea, in montaj apar si peisaje incantatoare surprinse in calatoriile echipei de filmare prin judet.

Pe langa cadrele din Timisoara si din judet, in film mai apar secvente filmate in Brasov, Sibiu, Oradea sau Craiova.

Iata al doilea din cele patru filme din cadrul celei mai mari campanii de promovare a Romaniei in Europa prin intermediul BBC World News, care a inceput in aceasta saptamana si va rula oana in 2023. Acesta se concentreaza pe orase si arhitectura. Va rog sa impartasiti aceste imagini cu prieteni si familiile din strainatate, astfel incat sa aratam frumusetile acestei tari incredibile la nivel global„, a scris Charle Ottley.

Va reamintim, in urma cu aproape 2 saptamani, a fost lansat filmul de promovare a judetului Timis, realizat de acelasi Charlie Ottley, la comanda Consiliului Judetean Timis, si va rula, de asemenea, pe BBC.

Intr-un melanj spectaculos de cadre filmate in mai multe locuri reprezentative pentru traditiile, istoria si viata vibranta oamenilor sai, clipul va promova turismul, cultura si gastronomia din Timisoara si din intreg judetul intr-un video de 8 minute si intr-un altul rezumat, de 1 minut.

Prezentarea filmului Consiliului Judetean Timis este facuta atat in limba romana, cat si in engleza, iar clipul de 1 minut va fi difuzat timp de 6 saptamani pe postul de televiziune BBC din Marea Britanie, alaturi de alte materiale video realizate in mai multe zone reprezentative ale Romaniei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Luc spune:

    Este Charlotenburg, nu Charlotenberg…n-ai munti acolo