Imagini din avion cu Autostrada Lugoj – Deva. De sus se vede stadiul lucrarilor! VIDEO!

TIMISOARA. Noi imagini filmate dintr-un avion usor au fost postate pe internet si se poate vedea cu usurinta care este actualul stadiu al lucrarilor la Autostrada Lugoj- Deva. Tronsonul din imagini are 27 de kilometri si va fi parte din legatura ce se face intre cele doua orase.

Lotul la care se lucreaza acum are o lungime de 27,620 km, iar constructorul urmeaza sa realizeze si un drum de legatura, de 11,4 km, care are termen de finalizare, luna decembrie a acestui an.

Conform proiectului, pe acest tronson de autostrada va fi creat un sistem de transport rutier sigur, care va permite o crestere a vitezei medii de la 60 la 120 km/ora si care va reduce timpul de deplasare intre Lugoj si Deva.

Constructorul lotului este Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA – Cossi Construzioni SpA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. timisorean spune:

  o simpla cautare pi net ne arata ca distanta lugoj-deva este de 101 km.
  poate doar daca strabate lacul surduc si muntii …pe la zolt, sa se faca ceva economie.
  poate doar un tronson sa fie atat cat scrie in articol.
  ziaristu’lui peste prajit!
  articol neprofesional….

 2. gigel spune:

  Este vorba despre Lotul I, cel dintre Sanovita si Traian Vuia (A1), precum si despre drumul de legatura dintre Balint si Lugoj (A6).
  Ziaristul o fi citit stirea pe undeva, insa n-a fost in stare sa interpreteze corect.