Imagini din aer cu Autostrada Lugoj – Deva, pe tronsonul care ar trebui sa fie GATA pana la sfarsitul anului! VIDEO!

Noi imagini din avion cu cei 72 de kilometri in constructie ai autostrazii A1 Lugoj – Deva (Loturile 2, 3 si 4) au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura. Seful Companiei de Autostrazi, Narcis Neaga, sustinea intr-un interviu ca se doreste finalizarea si inaugurarea a 17 kilometri din Lotul 2 pana la sfarsitul anului, insa imaginile din teren arata ca sansele unei astfel de deschideri sunt mai degraba nule.

Filmarile de mai jos incep cu Lotul 4 (1:04), de langa localitatea Soimus de unde se termina autostrada Deva – Orastie. Lotul 4 este construit de catre compania romana UMB, iar saptamana trecuta a fost zguduita de un scandal legat de lipsa autorizatiilor de constructie pe anumite sectoare, fapt ce a dus la suspendarea lucrarilor de catre Inspectoratul de Stat in Constructii.

Filmarea surprinde Lotul 3 incepand cu minutul 7:40 si Lotul 2 incepand cu minutul 14:05.

De la minutul 18:02 se observa viitorul nod rutier Margina si mai departe se continua cu cei 17 kilometri pana spre Drumbrava (22:53) si autostrada Lugoj-Deva Lot1 (finalizata din 2013). Acest ultim tronson este cel pe care seful de la CNADNR, Narcis Neaga, l-ar dori inaugurat inca de anul acesta.

Sursa: hotnews.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...