Imagini de infarct in centrul Timisoarei. Muncitor legat cu funii de picioare, filmat cand e scos dintr-un tub de canalizare. VIDEO!

TIMISOARA. Scene de rasu’-plansu’ in centrul Timisoarei. Muncitorii care lucreaza la proiectul de reabilitare a zonei Cetate au oferit un spectacol socant trecatorilor, cand au scos, dintr-un tub de canalizare, un… coleg, legat de picioare cu niste sfori.

Pare-se ca cei trei muncitori aveau o …misiune importanta. Fie pierdusera o unealta ce trebuia recuperata, fie trebuia fesavarsita vreo operatiune tehnica. L-au ales pe cel mai subtirel dintre ei, l-au legat pur si simplu de picioare cu doua funii si l-au coborit usor in tubul de canalizare.

Cert este ca „manevra” e una destul de periculoasa, dat fiind faptul ca locul e extrem de stramt, iar barbatul putea ramane fara oxigen. De altfel, muncitorul pare destul de ravasit cand este complet recuperat din tub si trage aer in piept.

Intreaga scena a fost surprinsa de un cititor al opiniatimisoarei.ro. Pe retelele de socializare, timisorenii, si nu numai, s-au apucat sa faca haz de intamplare.

„Noile metode «futuriste» de lucru in constructii au ajuns si pe santierele Primariei Timisoara…”, spune Cosmin.

Marius se intreaba revoltat daca tot asa se lucreaza si in anul 2014, in vreme ce Andrei noteaza ca „asa ceva doar in viitoarea capitala culturala mai poti vedea! Si nu oriunde, ci in centrul istoric”.

„Ala in rosu il cheama Dorel…”, crede Bogdan.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Lucra la prima parcare subterana a lu’ Robu. Sigur. 🙂 Fiindca sunt mai multe proiecte care se deruleaza deodata un municipiul nostru, la decizia d-lui Robu pentru modernizarea orasului, iar astia trei sunt cei care au in lucru proiectul „PARCARE SUBTERANA EXECUTATA FARA AFECTAREA CELORLALTE PROIECTE IN DERULARE”. Trebuie sa fim atenti fiindca s-ar putea ca aceasta parcare subterana sa comunice cu parcarea subterana din p-ta Traian si cu cea din Calea Buziasului. 🙂 Dar toate se fac pe rand fiindca sunt foarte atent planificate de „specialistii” din primarie. 🙂

 2. nu cred ca era parcare subterana ci subway!
  metroul vertical!
  alo, itm-ul dormi?

 3. Mă mir cum de nu și-a băgat Robu primu nasul în acel tub de canalizare, el fiind renumit ca prim băgător în oraș. Dar acum că fapta este deja consumată, la următoarea vizită pe șantier lu’ Robu nu-i rămâne decât să intre cu piciorele înainte și funia să io lege de gât.

  • Mamei tale ar trebui sa-i fie rusine a ca a adus pe lume un gunoi umanoid. Cum pot sa-ti treaca prin cap astfel de mizerii…

  • Singura greseala pe care a facut-o maica-ta este ca te-a nascut viu…

 4. Hai sictir pupincuriști PNL care sunteți, băgați-vă nasul înapoi la curu lu’ Robu și pupați acolo de zor că la asta vă pricepeți.