Noutati :

Imagini cu Iulia Vantur in vacanta cu Salman Khan: au mers la vanatoare si au facut picnic. FOTO!

17 iunie, 2013 - 11:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Cate dintre speculatiile despre relatia dintre Iulia Vantur si Salman Khan sunt reale? Daca e sa ne luam dupa dovezi, intre cei doi exista o relatie apropiata, dovada si ultimele imagini in care cei doi au fost surprinsi.

Povestea Iuliei Vantur cu actorul indian Salman Khan pare invaluita in stropul de mister necesar unei idile de Bollywood.

Ziarele din India spun ca actorul i-a aratat romancei misterele tarii sale, a dus-o la vanatoare si a invatat-o sa se descurce in salbaticie, chiar daca ajutat de vestigii ale civilizatiei, dupa cum se poate vedea in fotografie, scrie Cancan.ro.

In primul sau mesaj dupa o lunga tacere, vedeta recunostea ca il cunoaste pe Salman si ca sunt buni prieteni: „Am inteles ca e lumea ingrijorata. Nu e niciun motiv de ingrijorare. M-am bucurat de liniste pana mi-a revenit semnalul la telefon. Am aflat tot ce s-a scris, ce s-a speculat. Pai am fost undeva pe munte unde nu aveam semnal, iar parintii mei stiau unde sa ma gaseasca. Imi place in India. E o tara in care ma simt foarte bine. S-au speculat foarte multe, dar bineinteles ca nu toate cele spuse nu sunt adevarate. Il cunosc pe omul asta, dar suntem prieteni si atat. Nimic mai mult„.

CITESTE SI: Poza cu Iulia Vantur si Salman Khan impreuna! Vezi FOTO cu cei doi la masa, in familie!

CITESTE SI: A cucerit Bollywood-ul si i-a furat inima frumoasei Iulia Vantur! Vezi FOTO explozive cu actorul indian Salman Khan

CITESTE SI:  Iulia Vantur a reaparut! A transmis un mesaj pe Facebook insotit de o fotografie din vacanta in India

CITESTE SI: Iulia Vantur a trecut prin momente teribile, in India. Vezi aici ce a patit vedeta Pro Tv!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor