Opinia Timisoarei

Imagini cu bataia dintre romi in plin centru la Timisoara. Au zburat scaune, sticle si pahare. Video

TIMISOARA. Scene violente in plin centrul Timisoarei, marti seara. Mai multi romi s-au luat la bataie in Piata Victoriei.

CITESTE SI: Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu, dupa 3 zile in Timisoara: Nici o bere nu iti vine sa bei. Mai rar am vazut atata degradare in tesutul social si arhitectural al unui oraș

Totul s-a intamplat in jurul orei 22.30, cand intr-un grup mare, de zeci de barbati si femei de etnie roma, s-a iscat un scandal, in zona teraselor de pe Surogat. De la vorbe de ocara pana la pumni n-a durat mult. Au aruncat unii in altii cu sticle, cu pahare si chiar cu scaune. Timisorenii aflati la terase au fugit ingroziti.

Martorii au sunat la 112. In Piata Victoriei au descins jandarmii si politistii care au intervenit sa opreasca incaierarea.

Pana la sosirea fortelor de ordine, insa, majoritatea celor implicati in scandal au fugit.

Scaune care zboara prin aer, sticle si pahare sparte, urlete si batai intre 2 “familii” de vreo 60 de tigani…
… am avut cea mai de cacao seara in Piata Victoriei…
sa fiu nevoita sa FUG de la terasa cu copilul ca sa nu ne nimereasca vreun scaun…. asta-i capitala culturala europeana?!?!
Politia se uita la meci probabil … a venit EXACT la momentul potrivit… cand piata era deja pustie!
NICIODATA n-am facut asta, nu l-am distribuit nici pe Funeriu, nu am citat niciun hater care scria de rau de Timisoara, DAR… voi acolo, marile sperante de la primarie, sunteti toti bine????
E fain Spania-Italia???”, a scris o timisoreanca pe Facebook.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Au fost identificate 3 persoane implicate, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani si se fac cercetari in continuare pentru identificarea celorlalti„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

CITESTE SI: Am putea circula iarasi numai pe 3 benzi, pe strada Cluj, catre Spitalul Judetean, la Timisoara. Administratia Fritz vrea banda dedicata pentru transportul in comun si face un studiu de fezabilitate

Exit mobile version