Opinia Timisoarei

Imagini clare si detalii nemaivazute cu epava Titanicului. Clip de senzatie realizat in adancurile Atlanticului, la 110 ani de la scufundare. Video

OceanGate Expeditions a lansat primul video 8K in care apar imagini cu caracteristicile specifice ale epavei din Oceanul Atlantic.

CITESTE SI: Au invatat lectia. Doar doi ghinionisti au ramas fara masini dupa ce le-au lasat pe prima banda pe strada Maresal Constantin Prezan, la Timisoara. Foto 

Clipul a fost filmat anul acesta si ii duce pe privitori intr-un tur exterior al celebrului vas, dezvaluind detalii nemaivazute pana acum, de-a lungul puntii si in zone precum prova (ce apare si in scene de neuitat in filmul „Titanic” din 1997).

In timpul unei misiuni de 8 zile, echipa s-a aventurat in adancurile Oceanului Atlantic de Nord la bordul unei nave de 93,6 metri si a detaliat starea epavei folosind vehicule submersibile, camere de inaltă calitate si un sonar 3D, scrie digi24.ro.

Imaginile surprind o serie de caracteristici semnificative ale navei, inclusiv prova, ancora din babord, un lant enorm de ancore si cabestane din bronz solid.

Exit mobile version