Noutati :

Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim, ales presedinte al Asociatiei Romane a Apei

28 ianuarie, 2021 - 03:42 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Adunarea Generala a Asociatiei Romane a Apei si-a ales miercuri, prin votul majoritatii membrilor sai, noul presedinte. Acesta este dr. ing. Ilie Vlaicu, directorul general al companiei de apa Aquatim S.A. din Timisoara.

CITESTE SI: Conacul de poveste din Timis care va intra in circuitul turistic, dupa ce va fi renovat cu 12 milioane de lei 

Numirea in aceasta functie nu este altceva decat o recunoastere si o apreciere a rezultatelor obtinute de catre domnul Ilie Vlaicu in ultimii opt ani, in calitate de prim-vicepreşedinte al A.R.A., si a activitatii depuse la conducerea Aquatim timp de peste 21 de ani.

A.R.A. este una dintre asociatiile importante si puternice din Romania, fiindca ii are ca membri atat pe toti marii furnizori de apa potabila din tara noastra, cat si pe principalii actori din industria apei. Sunt onorat ca am fost ales in aceasta functie, care inseamna si punerea in practica, in urmatorii ani, a planului de management si reformare a A.R.A. cu care mi-am sustinut candidatura. Planul propus a cantarit in decizia colegilor mei din A.R.A., decizie care a mai fost influentata, cred, si de faptul ca Aquatim este, de ani buni, in topul performantelor financiare si tehnice al societatilor de alimentare cu apa si canalizare din Romania. Industria apei este in plina expansiune, iar Asociatia Romana a Apei are un rol hotarator in acest context, pe care si-l va asuma si-l va juca”, afirma noul presedinte al A.R.A., Ilie Vlaicu.

Asociatia Romana a Apei reuneste profesionistii din domeniul apei, experţi in cercetare, practica, reglementare, consultanţa şi producţie, importatori de echipamente şi tehnologii de profil, precum si 47 de operatori ai serviciului de alimentare cu apa si de canalizare din Romania.

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. 🙁