Ilare Bordeasu, candidatul ALDE pentru Primaria Timisoara!

TIMISOARA. Profesorul universitar Ilare Bordeasu este candidatul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru functia de primar al municipiului Timisoara. Ilare Bordeasu este profesor universitar in cadrul Universitatii Politehnice Timisoara de peste 25 de ani, lider sindical la nivel local si national, cu o vasta experienta in management si coordonare de echipe.

Candidatul ALDE la Timisoara a fost validat de catre Biroul Politic Judetean, dar si in cadrul Biroului Politic National, avand sustinerea celor doi copresedinti ai partidului, Calin Popescu – Tariceanu si Daniel Constantin.

Timisoara are nevoie de un foarte bun comunicator, de un om care sa fie capabil sa ia decizie in functie de interesele unei comunitati in slujba careia se pune. Domnul Ilare Bordeasu a demonstrat aceste abilitati in experienta sa ca lider de sindicat, sau din pozitia de conducator al unor echipe de proiecte si de cercetare. il sustin pe domnul Bordeasu in alegerile locale si ii vom oferi tot sprijinul necesar pentru alegerile locale din luna iunie”, a spus copresedintele ALDE Calin Popescu – Tariceanu.

Un lider nu se poate autonumi, el trebuie sa fie unul validat, acceptat si urmat de oamenii din jurul sau. Domnul Ilare Bordeasu a dovedit multi ani la rand ca are atributele unui lider. El a reprezentant mii de persoane in munca de sindicat, a ascultat si urmat interesele acestora, dand dovada ca este un bun comunicator, mediator, iar pentru dumnealui munca in echipa este o cale de a obtine rezultate. Parcursul dumnealui profesional demonstreaza de asemenea ca este un om ambitios, muncitor care a facut in cariera tot ceea ce si-a propus. ii urez succes in alegerile locale si il asigur de tot suportul meu”, a afirmat copresedintele Daniel Constantin.

Ilare Bordeasu a acceptat propunerea echipei ALDE Timisoara de a deveni membru al formatiunii politice, desi pana acum nu a mai fost membru in cadrul altui partid, considerand ca poate fi o alternativa viabila in alegerile locale din 2016 si ca poate sa ofere comunitatii timisorene o noua viziune de administratie locala.

Ma consider o persoana modesta si muncitoare. Toate rezultatele mele de pana acum au fost urmarea dorintei de a avea obiective in viata, urmate de o buna planificare, disciplina si efort. Am avut sansa de a face parte din echipe extraordinare, de a fi alaturi de oameni de la care am invatat mult, carora le datorez multumiri si respect pentru ca au fost alaturi de mine in diferite proiecte si incercari. Am acceptat propunerea ALDE Timisoara de a candida din partea acestui partid pentru functia de primar al municipiului Timisoara si cred ca pot fi o alternativa care sa le ofere timisorenilor ceea ce le lipseste pentru a simti ca orasul progreseaza asa cum ar trebui: un dialog corect, o echipa eficienta cu viziune asupra dezvoltarii orasului spre un alt nivel de performanta. Timisoara are resurse extraordinare pentru a deveni un reper urban european si pentru a iesi din starea de blazare in care se afla acum”, a declarat Ilare Bordeasu.

Ilare Bordeasu are 57 de ani, este profesor universitar la Facultatea de Mecanica a Universitatii Politehnica Timisoara (UPT), in cadrul Catedrei de Masini Hidraulice. Cariera sa profesionala a inceput in anul 1985, la Electrotimis Timisoara, iar din anul 1988 si-a inceput activitatea universitara. Din anul 2008 a detinut functii de reprezentare si conducere in diverse consilii universitare, inclusiv in Senatul UPT. Anterior, in 2004, a inceput si activitatea sindicala devenind presedintele Sindicatului Liber din UPT, iar in 2008 a devenit vicepresedinte al Federatiei Sindicale Nationale ALMA MATER, functie pe care o detine si astazi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dupa ce a încercat la rectorat, nu a reușit a zis sa încerce si la primărie. Studenții care nu l-au vrut la rectorat nu il vor vrea nici la primărie si pentru câte le-a facut si câte le-a spus studențiilor la cursuri si examene sigur nu il vor vota. Mai ales studenții cu restante la el :))

  2. Tu esti studentul fix-pix. Habar n-ai ce-i studentia! Te dai si detectiv pe deasupra (ai vazut ceva filme cu agentul 007 alias James Bond?). Nu studentii nu l-au vrut rector pe profesorul Bordeasu. Ei aveau un numar limitat de voturi. Sau crezi ca s-a auns asa de rau (ca nu-i bine stie toata lumea) in tara asta ca studentii habarnisti sa-si aleaga rectorul? Din pacate pentru el (pt Bordeasu) s-a atasat de un partid care nu-i va oferi decat sansa compromiterii. Ilarica nu e bine!

  3. asta , chiar are moaca de primar A L D E…….

  4. Nu studenții nu l-au ales, clar, dar au avut un rol foarte important in alegerea lui. De aceea ilare dorește desființarea ligiilor…

  5. ALDE, adica un fel de Einsatzgruppen ale USL, care face lucrurile murdare pentru USL, l-a scos la bataie acest candidat perdant, pe post de martoaga troiana, pus sa mai ia din voturile dreptei PMP – M10, si ce-o mai fi.

  6. Oare de ce s-a cuplat candidatura domnului prof. Bordeasu cu PROGRAMUL RABLA 2016??? Exista vreo coincidenta? O fi in program!