Iepurasul de Paste si prietenii lui au pregatit surprize pentru toti copiii, la Iulius Town Timisoara!

TIMISOARA. După Crăciun și ziua de naștere, Paștele este de departe cel mai așteptat moment de către copii, pentru că este un bun prilej de a primi cadouri. Anul acesta, darurile vin de la Iulius Town, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, dacă cei mici participă la Misiunea Iepurașului și îl ajută să găsească cheia de la depozitul cu daruri. În această aventură, copiii vor fi însoțiți de ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Cori și ursul Martin, iar „escapada” se va termina cu multă distracție, ouă Kinder, băuturi răcoritoare și cecuri cadou în valoare de 500 de lei, 300 de lei, respectiv 100 de lei.

Venirea Paștelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roșii ciocnite alături de cei dragi și atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuși, cei mai nerăbdători sunt copiii, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le aduce Iepurașul de Paște. Doar că în acest an Iepurașul este într-o încurcătură, pentru că și-a pierdut cheia de la depozitul de jucării… problemă ce poate fi rezolvată dacă vii la Iulius Town alături de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepurașului.

Astfel, în perioada 27 aprilie – 30 aprilie 2021, între orele 14.00 – 20.00, și pe 1 mai 2021, în intervalul orar 10.00 – 16.00, mergi în zona magazinului Intersport și caută casa Iepurașului, înscrie-l pe cel mic și porniți în misiunea contracronometru. Câte unul dintre cei 4 prieteni ai Iepurașului: ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Cori și ursul Martin vă vor aștepta în puncte cheie din Iulius Mall, iar voi va trebui să îi găsiți, să scanați codul QR al fiecărei figurine cu telefonul și să ajungeți înapoi la zona de Start. Aici, zilnic, primii 100 de copii vor fi premiați cu câte un ou Kinder și o băutură răcoritoare, iar părinții pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat în clasament, în funcție de timpul obținut pe parcurs. Pe 1 mai 2021, la ora 16.00, vom afla primii 3 participanți care au obținut cel mai bun timp și care vor fi premiați cu cecuri cadou în valoare de 500 de lei pentru locul întâi, 300 de lei pentru locul al doilea și 100 de lei pentrul locul al treilea.

Răspunde și tu la provocarea Iepurașului și hai la Iulius Town să te distrezi și să câștigi premii!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...