Iata noul Volkswagen Jetta, versiunea pentru Europa

Volkswagen a lansat noua generatie a modelului Jetta in vara acestui an, in Times Square din New York, americanii fiind favorizati pentru ca ei apreciaza Jetta mai mult decat pe oricare alt model european, spune VW. Acum a venit si randul europenilor, ceea ce vedeti in poze fiind versiunea pentru Europa a modelului Jetta. Un model care tine locul unui Golf berlina, si a carui generatie trecuta are exact partea frontala a Golf-ului V. Noua generatie vine insa cu un design diferit de al actualului Golf VI. Nu mult diferit, dar suficient cat sa nu mai fie confundata cu Golf, cand este privita din fata. Bineinteles, acelasi design fad, desi pentru mine este ceva mai “comestibila” decat noul Passat. Oricum, nu avem mare lucru de vazut la capitolul design, poate doar sa remarcam stopurile gen Audi, si acelasi lucru este valabil si pentru interior. Daca stiti interiorul lui Golf, il stiti si pe cel al noului Jetta. O gramada de motorizari sunt disponibile pentru Europa, cel mai eficient fiind turbodieselul de 1,6 litri si 105 CP, cu tehnologie BlueMotion, care afiseaza un consum mediu de doar 4,2 litri/100 km. Pentru cei carora nu le ajung cei 105 CP, se mai ofera si un turbodisel de 2 litri si 140 CP. Cel mai mic motor pe benzina este cel de 1,2 litri TSI si 105 CP (consum mediu de 5,3 l/100 km), iar apoi urmeaza TSI-urile de 122 CP, 160 CP si 200 CP. Toate motoarele, cu exceptia celui de 1,2 litri TSI, pot fi cuplate la cutia DSG. Cam atat despre noua Jetta, un model pe care nu asa da banii, din cauza designului banal si insipid, dar despre care pot sa spun ca arata putin mai bine decat Passat. [nggallery id=48]

Volkswagen a lansat noua generatie a modelului Jetta in vara acestui an, in Times Square din New York, americanii fiind favorizati pentru ca ei apreciaza Jetta mai mult decat pe oricare alt model european, spune VW.
Acum a venit si randul europenilor, ceea ce vedeti in poze fiind versiunea pentru Europa a modelului Jetta. Un model care tine locul unui Golf berlina, si a carui generatie trecuta are exact partea frontala a Golf-ului V.

Noua generatie vine insa cu un design diferit de al actualului Golf VI. Nu mult diferit, dar suficient cat sa nu mai fie confundata cu Golf, cand este privita din fata.
Bineinteles, acelasi design fad, desi pentru mine este ceva mai “comestibila” decat noul Passat. Oricum, nu avem mare lucru de vazut la capitolul design, poate doar sa remarcam stopurile gen Audi, si acelasi lucru este valabil si pentru interior. Daca stiti interiorul lui Golf, il stiti si pe cel al noului Jetta.

O gramada de motorizari sunt disponibile pentru Europa, cel mai eficient fiind turbodieselul de 1,6 litri si 105 CP, cu tehnologie BlueMotion, care afiseaza un consum mediu de doar 4,2 litri/100 km. Pentru cei carora nu le ajung cei 105 CP, se mai ofera si un turbodisel de 2 litri si 140 CP. Cel mai mic motor pe benzina este cel de 1,2 litri TSI si 105 CP (consum mediu de 5,3 l/100 km), iar apoi urmeaza TSI-urile de 122 CP, 160 CP si 200 CP. Toate motoarele, cu exceptia celui de 1,2 litri TSI, pot fi cuplate la cutia DSG.

Cam atat despre noua Jetta, un model pe care nu asa da banii, din cauza designului banal si insipid, dar despre care pot sa spun ca arata putin mai bine decat Passat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete