Ia-ti un card si intri cu reducere in institutii de cultura din Timisoara!

Platind o data vei deveni abonatul a doua biblioteci si vei beneficia de reduceri la 10 parteneri culturali din Timisoara! Asa suna oferta lansata de Centrul Cultural Francez impreuna cu alte institutii de cultura din oras. Cardul "Confluenta Culturilor" este valabil un an de zile, costa 15 euro si achizitia lui inseamna acces la Mediateca CCF si la Biblioteca Centrului Cultural German. Mai mult, veti avea parte de reduceri la carti, ceaiuri, spectacole ori cursuri de dans! Exista si un tarif redus al cardului, de 11 euro, pentru elevi, studenti, profesorii de franceza, cursantii inscrisi la cursurile de franceza de la CCF, pensionari si someri. Ce reduceri aveti din partea partenerilor culturali ai CCF si CCG: 50% reducere la Filarmonica "Banatul"; bilete cu pret redus la spectacolele curente de la Teatrul National "Mihai Eminescu"; 10% reducere la Teatrul German de Stat si Teatrul Maghiar de Stat; 20% reducere la Muzeul de Arta Timisoara; 10% reducere la fiecare carte cumparata la Librariile Humanitas; 15% reducere la fiecare ceai servit la Librariile Carturesti; 15% reducere la orice produs cumparat de la Libraria "Cartea de Nisip". In pachetul reduceri intra si Teatrul pentru papusi si spectacole de iluzionism "Iulia", une se va acorda o reducere de 15% la biletul de intrare pentru orice spectacol. In plus, puteti beneficia de 20% reducere la cursurile de dans pentu adulti si 10% reducere la cursurile similare pentru copii, in urma parteneriatului cu Clubul de Dans Magnum VRD. Gratuitati la achizitionarea cardului "Confluenta Culturilor" la Centrul Cultural Francez au angajatii CCF, echipa pedagogica a sectorului Cursuri a CCF, copiii francezi de la CNED, orice persoana care poate face dovada ca a convins alte patru persoane sa achizitioneze cardul "Confluenta Culturilor" la  Centrul Cultural Fancez si animatorii atelierelor organizate de Mediateca/alte evenimente cultural/educative ale CCF. Cardul "Confluenta Culturilor" ofera de asemenea gratuitate pentru consultarea pe loc in Mediatecile Institutului Francez din Bucuresti si ale Centrelor Culturale din  Cluj-Napoca si din Iasi.

Platind o data vei deveni abonatul a doua biblioteci si vei beneficia de reduceri la 10 parteneri culturali din Timisoara! Asa suna oferta lansata de Centrul Cultural Francez impreuna cu alte institutii de cultura din oras. Cardul „Confluenta Culturilor” este valabil un an de zile, costa 15 euro si achizitia lui inseamna acces la Mediateca CCF si la Biblioteca Centrului Cultural German. Mai mult, veti avea parte de reduceri la carti, ceaiuri, spectacole ori cursuri de dans!

Exista si un tarif redus al cardului, de 11 euro, pentru elevi, studenti, profesorii de franceza, cursantii inscrisi la cursurile de franceza de la CCF, pensionari si someri.

Ce reduceri aveti din partea partenerilor culturali ai CCF si CCG: 50% reducere la Filarmonica „Banatul”; bilete cu pret redus la spectacolele curente de la Teatrul National „Mihai Eminescu”; 10% reducere la Teatrul German de Stat si Teatrul Maghiar de Stat; 20% reducere la Muzeul de Arta Timisoara; 10% reducere la fiecare carte cumparata la Librariile Humanitas; 15% reducere la fiecare ceai servit la Librariile Carturesti; 15% reducere la orice produs cumparat de la Libraria „Cartea de Nisip”.

In pachetul reduceri intra si Teatrul pentru papusi si spectacole de iluzionism „Iulia”, une se va acorda o reducere de 15% la biletul de intrare pentru orice spectacol. In plus, puteti beneficia de 20% reducere la cursurile de dans pentu adulti si 10% reducere la cursurile similare pentru copii, in urma parteneriatului cu Clubul de Dans Magnum VRD.

Gratuitati la achizitionarea cardului „Confluenta Culturilor” la Centrul Cultural Francez au angajatii CCF, echipa pedagogica a sectorului Cursuri a CCF, copiii francezi de la CNED, orice persoana care poate face dovada ca a convins alte patru persoane sa achizitioneze cardul „Confluenta Culturilor” la  Centrul Cultural Fancez si animatorii atelierelor organizate de Mediateca/alte evenimente cultural/educative ale CCF.

Cardul „Confluenta Culturilor” ofera de asemenea gratuitate pentru consultarea pe loc in Mediatecile Institutului Francez din Bucuresti si ale Centrelor Culturale din  Cluj-Napoca si din Iasi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Fără diacritice nu sunteți nimic .