HRISTOS A INVIAT! Mii de credinciosi au luat Lumina si s-au bucurat impreuna de vestea Invierii Mantuitorului, la Timisoara. Paste Fericit! VIDEO!

TIMISOARA. Mii si mii de credinciosi ortodocsi, catolici ori protestanti au participat, in noaptea de sambata spre duminica, la slujbele de Inviere din intreg Banatul.

CITESTE SI: Locurile FACATOARE DE MINUNI, aproape de Timisoara, ce vindeca boli si suflete! E puterea credintei sau a sfintilor? 

Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii i-a adunat pe oameni in familie si alaturi de prieteni, au mers la biserica, au luat Lumina pentru ca mai apoi sa strige intr-un glas: “Hristos a inviat!”.

Credinciosii au venit, cu mic cu mare, sa sa se bucure impreuna de vestea Invierii Mantuitorului.

Atat la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cat si la Domul Catolic din Piata Unirii, oamenii au participat la ceremoniile religioase si,  mai apoi, au purtat cu ei spre casa Lumina sfanta.

Pentru credinciosi, noaptea s-a incheiat in jurul mesei, ciocnind traditionalele oua rosii.

Hristos a Inviat! Paste Fericit tuturor!

Slujba de Înviere la Domul Catolic

Posted by Opinia Timisoarei on 15 Aprilie 2017

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...