Noutati :

Hoti capturati de politisti la Timisoara. Cu ce au fugit din magazine

7 februarie, 2018 - 11:52 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Politistii au reusit sa prinda mai multi hoti care au dat lovituri in Timisoara in ultimele luni.

CITESTE SI: Fii erou pentru clasa ta! Concurs inedit pentru elevii din Timisoara si din judet, care pot deveni ‘ambasadori’ 

Unul dintre cei retinuti a furat de trei ori din acelasi magazin. Omul ar fi savarsit primul furt in luna noiembrie a anului trecut, iar pentru ca nu observat nimeni absenta produselor, a mai actionat de alte doua ori, reusind sa ‘subtilizeze’ marfa in valoare de 3000 de lei.

Un alt hot a fost prins de politisti la aproape opt luni de la savarsirea faptei. Tanarul, in varsta de 23 de ani, a patruns intr-o scoala din Timisoara si a furat un laptop, in valoare de 6300 de lei.

CITESTE SI: Zi decisiva. Cel mai mare producator de armament din Europa ar putea deschide o fabrica in Banat

Un al treilea hot, un barbat de 35 de ani, si-a riscat libertatea pentru un telefon mobil pe care l-a luat dintr-o firma din oras. Ce-i drept, aparatul este unul a carui valoare ajunge la 4000 de lei. Barbatul a fost prins de agentii de paza ai magazinului care au chemat politia. Telefonul a fost recuperat de la barbat.

Primii doi hoti au fost retinuti pentru 24de ore si introdusi in arestul IPJ Timis, in timp ce al treilea este cercetat in libertate.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor