Hotelurile din Timisoara, cele mai apreciate de turistii straini. Vezi clasamentul national si mondial

Hotelurile din Timisoara au cel mai bun raport calitate-pret, potrivit unui studiu realizat de site-ul de rezervari online hotel.info. Serviciile oferite de unitatile hoteliere din Timisoara (clasificate de la 2 la 5 stele inclusiv) au fost evaluate de cei care au rezervat o noapte de cazare cu 8,35, cel mai bun raport pret-servicii din Romania.

Sibiul, capitala culturala a Europei 2007, ocu­pa pozitia a doua in clasament, cu un punc­taj de 7,95. Ho­te­lurile din Bucu­resti s-au clasat pe pozitia a treia (punc­taj 7,33), turistii fi­ind si mai putin multumiti de rapor­tul dintre serviciile oferite si pretul ce­rut de unitatile din Brasov. Orasul de­nu­mit „Salzburg al Transilvaniei” nu a reusit sa se claseze printre primele trei cele mai bune, avand 7,29 de puncte, potrivit hotel.info.

Clasamentul marilor metropole ale lumii este dominat de hotelurile din Hanoi. De remarcat prezenta consistenta in prima jumatate a clasamentului a unor metropole din Estul Europei. Bucurestiul nu a reusit sa patrunda in top 10 la nivel global, situandu-se pe pozitia 11, inaintea hotelurilor din Viena (7,25 punctaj), Madrid (7,17) sau Tokyo (7,06). Hotelurile din „orase-magnet” pentru turism, precum Paris sau Roma nu au reusit sa intruneasca aprecierea clientilor pentru a se clasa in primele 20 la nivel global.

Studiul hotel.info s-a realizat pe baza evaluarilor oaspetilor care au facut rezer­vari dupa plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 pana la 10).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sper sa nu fie trecut si hotelul Perla din Tms.Acolo,la sfarsit de saptamana nu poti inchide un ochi de trantitul portierelor si tipeteler si rasetelor din fata geamurilor din fata hotelului,.O catastrofa.Ala e hotel cu ora ,eventual,nu este hotel sa te poti odihnii ca un om normal.Si preturile,cam la fel,piparate,as zice eu….