Noutati :

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, in topul destinatiilor turistice pe care trebuie sa le vezi

9 martie, 2014 - 12:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: TURISM
0

Conform editiei electronice a Financial Post, Hotelul de Gheata de la Balea Lac reprezinta una dintre destinatiile turistice care trebuie vizitate macar o data in viata. Alaturi de Hotelul de la Balea Lac, in top mai apar destinatii cunoscute precum Las Vegas, Havana, Dubrovnik sau Santorini.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac este recunoscut ca una dintre cele mai frumoase atractii ale lumii, fiind unicul obiectiv turistic de acest gen din Europa de Sud-Est si printre cele patru hoteluri de gheata existente in lume.

Anul acesta, la Balea Lac a fost inaugurat cel de-al noualea Hotel de Gheata. Printre personalitatile care au participat la acest eveniment se numara ambasadorii turismului romanesc Elizabeta Lipa, Octavian Bellu, Dumitru Prunariu, Nicolae Voiculet, Constantin Chiriac, Ovidiu Lipan “Tandarica” si Helmut Duckadam, precum si Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Populare China, Excelenta Sa Huo Yuzhen.

Citeste mai mult AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...