Noutati :

Horoscop Chinezesc Cocos 2013! Vezi ce iti rezerva astrele in zodiacul chinezesc!

1 ianuarie, 2013 - 11:08 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Anul Dragonului (23 ianuarie 2012-9 februarie 2013) trebuie sa fi fost bun pentru Cocos, favorabila fiindu-i, in special cea dea doua jumatate a lui. in zilele ramase din Anul Dragonului, Cocosul mai poate inregistra destule succese, insa, pentru a obtine rezultate cat mai bune, trebuie sa se decida asupra prioritatilor si sa se concentreze numai asupra acestora. Spiritul organizatoric nativ il va ajuta in mare masura sa tina cont de aceasta cerinta. In general Anul Dragonului ii este favorabil, permitandu-i sa faca progrese importante si dandu-i posibilitatea sa duca o viata personala satisfacatoare, potrivit horoscopul2013.blogspot.com.

Anul Sarpelui 2013-2014, care incepe in ziua de 10 februarie 2013, va fi ca si precedentul, un an multumitor pentru Cocos. Acum conditiile fiind ceva mai stabile, Cocosul va putea profita de ultimele lui realizari, dezvoltandu-si ideile si desfasurand activitati mai satisfacatoare din toate punctele de vedere. in ultimul an chinezesc, in afara de faptul ca au facut progrese importante, Cocosii au fost deseori capabili sa-si imbogateasca experienta, sa-si consolideze buna reputatie si sa-si amelioreze perspectivele de viitor. Cocosul trebuie sa-si faca singur dreptate in acest an. Doar de el depinde reusita. Anul sarpelui ii ofera numeroase oportunitati interesante, insa depinde doar de Cocos daca profita de ele.

Serviciu
Anul sarpelui 2013-2014 le va oferi cateva oportunitati interesante, care vor merita sa fie luate in seama, dandu-le, printre altele, sansa sa preia noi responsabilitati, mult mai provocatoare. Nativii Cocos care tin neaparat sa fie promovati si cei care doresc sa-si schimbe profilul, pot obtine ceea ce vor in special in lunile aprilie-mai si in ultimele zile de vara. Dar, pentru a beneficia de aspectele pozitive ale anului, Cocosul trebuie sa aiba grija ca cei din jurul lui sa fie constienti de importanta contributiei sale. Daca vrea sa prospere in Anul Sarpelui 2013, nu este indicat sa se subestimeze. in acest an, Acest lucru este valabil si pentru Cocosii care-si cauta o slujba, fie pentru ca nu au nici una, fie pentru ca doresc sa si-o schimbe. in loc sa-si ascunda, din modestie, calitatile si realizarile, ei trebuie sa le evidentieze in curriculum vitae si la toate interviurile la care se prezinta.

Bani
Din punct de vedere financiar, Anul sarpelui 2013-2014 se anunta a fi un an rezonabil. Presupunand ca isi va administra banii asa cum trebuie, Cocosul va fi, in general, multumit de situatia sa financiara in 2013. Multor din cei nascuti in zodia Cocos le vor spori veniturile in Anul Sarpelui 2013. Daca vor fi in stare sa faca unele economii, eventual incercand sa puna regulat deoparte o anumita suma, in anii urmatori se vor felicita pentru aceasta initiativa. Nativii Cocos care au tendinta sa fie risipitori, ar trebui sa se gandeasca bine in acest an inainte de a achizitiona ceva. in caz contrar, se vor trezi ca banii aruncati cu atata usurinta ar fi putut fi folositi in scopuri mai bune.

Viata personala

Viata personala a celor nascuti in zodia Cocos va fi interesanta in Anul Sarpelui. Ca de obicei, Cocosul se va implica intr-o multime de activitati, incercand sa-i ajute si sa-i incurajeze pe ceilalti. In plus, datorita spiritului sau organizatoric, va randui treburile gospodaresti si activitatile familiei. Contributia lui va fi una deosebit de apreciata. Pe deasupra, Cocosul va fi deseori solicitat de cei dragi pentru sfaturi sau pentru a-i ajuta cu diverse probleme. Si in aceste cazuri, bunavointa si chibzuinta sa vor fi pretuite. Dar daca problema pe care o are de solutionat este mai complexa, nu trebuie sa se simta obligat sa se descurce singur. In aceste cazuri este indicat sa ceara niste indrumari, pentru ca, cu toate ca este posibil sa doreasca sa rezolve singur toate problemele, Cocosul trebuie sa stie ca uneori ideile unui specialist ii pot fi de ajutor. Pe parcursul acestui an nativul Cocos va avea sansa sa-si mareasca cercul social, legand chiar prietenii solide cu cateva din persoanele pe care le va cunoaste acum. Afirmatia este valabila si pentru Cocosii necasatoriti, deoarece, dragostea fiind favorizata, ei au mari sanse sa-si intalneasca marea iubire. Va fi prielnica in special perioada cuprinsa intre luna aprilie si sfarsitul verii.

In concluzie, in general Anul Sarpelui 2013-2014 este foarte promitator pentru zodia Cocos. Straduindu-se sa se ridice la un nivel cat mai inalt, folosindu-si cat mai eficient numeroasele talente, el va fi avantajat de tendintele pozitive ale acestui an, care ii este atat de prielnic. La serviciu va progresa, pe plan personal, de asemenea, totul va merge bine, viata familiala si sociala aducandu-i numai bucurii.

Citeste mai multe pe horoscopul2013.blogspot.com.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...