Noutati :

Horoscop Chinezesc 2013: Anul Sarpelui! Vezi ce rezerva astrele pentru fiecare zodie in Anul Nou Chinezesc

1 ianuarie, 2013 - 11:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

2013 este Anul Sarpelui, un an care incepe in ziua de 10 februarie 2013 si se incheie in ziua de 30 ianuarie 2014. Cum in scurt timp vom intra intr-un Nou An Chinezesc 2013, ne intrebam ce ne asteapta in Anul Sarpelui.

Pana in data de 10 februarie ne vom afla inca in Anul Dragonului, care a reprezentat, pentru majoritatea dintre noi, un an in care ne-am luptat sa izbandim, in care am elaborat planuri si proiecte, uneori chiar foarte ambitioase. Pana pe 10 februarie 2013, anul 2013 va fi un an favorabil intreprinzatorilor si demararii de noi proiecte. Anul Dragonului favorizeaza cu precadere indrazneala si pionieratul.

Anul Sarpelui 2013 – Anul dobandirii intelepciunii, potrivit zodiacului chinezesc 2013

In ziua de 10 februarie 2013 vom intra in Anul Sarpelui. Sarpele este semnul al saselea din zodiacul chinezesc, zodiac care consta in 12 semne zodiacale. Sarpele e considerat o zodie enigmatica, intuitiva, introspectiva, rafinata. In general, persoanele nascute in Anul Sarpelui sunt inteligente si intelepte si sunt pricepute in afaceri. Anul Sarpelui 2013 va fi un an prielnic pentru autodezvoltare, invatare, potrivit horoscopul2013.blogspot.com

In cultura occidentala insa sarpele este adesea vazut ca o forta malefica, capabila de a ispiti omul si de a-l pune in situatii compromitatoare. In Anul sarpelui 2013 trebuie sa invatam cum putem sa supravietuim in conditiile raului, insa fara sa ne folosim de rau, ci de bine. Va trebui sa facem eforturi de a iesi cu bine din situatiile dificile, critice sau din mainile raului, folosindu-ne nu de rautate si viclenie, ci de  intelepciune si inteligenta. Asemeni sarpelui, care stie ca pentru a supravietui trebuie sa-si pazeasca permanent capul (care detine si cea mai temuta arma a sa – muscatura veninoasa), tot asa si Anul Sarpelui 2013 va reprezenta pentru noi un an in care va trebui sa ne pazim capul si mintea. Ni se va cere sa facem eforturi de autodezvoltare, sa ne adaptam conditiilor in care traim si sa ne folosim arma pe care o avem la dispozitie: intelepciunea si inteligenta. Doar in felul acesta vom reusi sa facem din Anul Sarpelui un an cu adevarat bun – incercand sa supravietuim pericolelor si evenimentelor din viata noastra fara sa fim vicleni, naivi sau prosti, ci intelepti.

VEZI MAI JOS CE REZERVA ANUL SARPELUI 2013 PENTRU TOATE SEMNELE DIN ZODIACUL CHINEZESC!

IEPURE (PISICA)

MAIMUTA

BOU

SOBOLAN

DRAGON

SARPE

PORC

COCOS

CAINE

CAPRA (OAIE)

TIGRU

CALInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...