Noutati :

Horia Brenciu si Orchestra HB au adus spectacolul “Fac ce-mi spune inima” la Filarmonica Banatul din Timisoara

25 aprilie, 2012 - 11:16 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Horia Brenciu s-a “dezbracat” de sentimente si vitalitate in fata a peste 1000 de spectatori intr-un show extraordinar, in cadrul caruia timisorenii au oprit timpul intr-o zi de marti.. aprilie.  Timp de aproximativ 4 ore, la Filarmonica Banatul artistul a fost conectat in permanenta cu publicul, facand un show impresionant alaturi de fosti concurenti de la emisiunea “Vocea Romaniei”.

Interpretul a coborat de pe scena imbracat intr-un tricou “cu muschi”, oferindu-le doamnelor placerea de a dansa impreuna. Artistul a ridicat sala in picioare cu melodia “Vocea ta”, sustinuta intr-un duet cu Andreea Miclici. Piesa, care se anunta un super hit, va fi inclusa pe albumul 40, pe care Horia Brenciu il va lansa in curand.

Horia Brenciu si orchestra sa au fost chemati pe scena de ropotele de aplauze ale publicului chiar si dupa finalizarea programului artistic. Spectacolul s-a incheiat cu celebra melodie “Fac ce-mi spune inima”, cum se intituleaza si Turneul National ce va strabate intreaga Romanie. La final, fanii de toate varstele au fost recompensati cu albume Horia Brenciu, fotografii, autografe si alte accesorii.

AUTOR: Mirela Sima

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor