Noutati :

Hong Kong se prezinta firmelor timisene, in cadrul unui eveniment organizat de CCIA Timis

27 noiembrie, 2018 - 10:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, organizeaza pentru prima oara in Timisoara un seminar de afaceri cu tema:
„Hong Kong: Your Perfect Partner in Belt and Road Business”

Vor fi prezentate oportunitatile de afaceri oferite de firme din Hong Kong interesate in a face afaceri cu Romania cat si serviciile gratuite oferite de HKTDC.

Evenimentul se desfasoara in data de 4 decembrie 2018, intre orele 15.00 – 18.00, la Hotel Continental, Sala Continental, etaj 1.

Seminarul va fi urmat de o sesiune de networking.

Participarea firmelor este gratuita si se face pe baza pre-inregistrarii la CCIAT si a unei invitatii personalizate transmisa de HKTDC.

Inscrierile sunt acceptate in ordine cronologica, in limita locurilor disponibile.

Despre HKTDC
Hong Kong Trade Development Council a fost infiintat in 1966 si are birouri de reprezentare in 35 de tari ale lumii. Fiind o asociatie non-profit, HKTDC furnizeaza servicii gratuite.
Principalele servicii gratuite furnizate:
– Inregistrare gratuita si oportunitati de afaceri pentru firme;
– Acces la baza de date (peste 100.000 de comercianti si producatori din Hong Kong) (http://www.hktdc.com/suppliers/china-wholesale-suppliers/en);
– Cataloage electronice de produse in 21 de ramuri industriale;
– Organizarea a peste 30 de manifestari expozitionale pe an;
– Programe de sponsorizare pentru firme/organizatii din Romania care viziteaza targurile organizate in Centrul Expozitional Hong Kong Convention & Exhibition Centre;
– Organizare de standuri nationale ale Romaniei la targurile din Hong Kong;
– Buletine informative despre evenimentele organizate de HKTDC;
– Informatii si oportunitati de afaceri din Hong Kong: www.hktdc.com.

***

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372185242, e-mail: [email protected], Diana Pop – referent specialitate DRE.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...