Hitul micutei Cleopatrei Stratan, „Ghita”, a fost copiat în Ucraina. Piesa are un mare succes in tara vecina. Vezi VIDEO!

O trupa din tara vecina, Ucraina, a preluat piesa „Ghita” a Cleopatrei Stratan si a facut propria versiune. Acum, piesa este ascultata in Ucraina pe toate posturile de radio si are un mare succes.

Piesa nu este doar preluata, Pavel Stratan, tatal micutei Cleopatra a vandut drepturile de difuzare ale melodiei „Ghita”, iar ucrainenii Potap si Nastea Kamenski au realizat propria versiune a hitului de acum cativa ani din Romania.

Piesa „Ghita” a fost un mare succes in tara noastra, mai ales ca interpreta, Cleopatra Stratan a devenit vedeta, interpretand aceasta melodie la varsta de numai 4 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete