Noutati :

Hidroizolatie de cea mai buna calitate, cu materiale de top, pentru casa ta

20 iulie, 2020 - 09:43 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Un portofoliu bogat, experienta de aproape doua decenii, echipe de profesionisti si materialele de cea mai buna calitate, toate au facut din Hidroizolatii Conduraru unul dintre liderii nationali in domeniul izolarii teraselor.

Compania ofera cele mai bune solutii individuale pentru fiecare cladire in parte, in functie de profilul acesteia. Echipele Hidroizolatii Conduraru intervin pe terase monostrat, cele pe care se aplica un singur strat de membrana bituminoasa pe langa cel suport, dar si pe cele dublustrat, pe care se aplica doua membrane bituminoase de grosimi diferite. Pentru fiecare dintre acestea procesul tehnologic este diferit, iar compania asigura o garantie de 6, respectiv 10 ani.

AICI puteti vedea procesul tehnologic care se aplica pentru cele doua tipuri de interventii, dar puteti solicita si o oferta de pret.

Firma asigura intrerventii si pe terase circulabile, necirculabile si circulabile inversate. Operatiunile de asigurare a hidroizolatiei pentru acestea sunt mai complexe, insa si garantia asigurata este de 12 ani. Pentru aceste tipuri de terase, compania are specialisti care pot asigura si termoizolarea.

Punem exigenta, calitatea si profesionalismul pe primul plan in activitatea noastra. Tinem pasul cu cele mai noi tehnologii, materiale si noutati din domeniul termoizolatiilor si hidroizolatiilor, pentru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor nostri„, spune Ciprian Conduraru, specialistul care coordoneaza activitatea companiei.

Hidroizolatii Conduraru nu ofera clientilor doar servicii de hidroizolatie si termoizolare a diferitelor tipuri terase, ci si pentru acoperisuri de vegetatie, protectie exterioara a peretilor, hidroizolatia pasajelor si podurilor rutiere.

Pentru diferite tipuri de lucrari, Hidroizolatii Conduraru poate fi contactata la numerele de telefon 0759.590.000, 0721.724.104, 0756.724.104, 021.410.4400, dar si la adresa de e-mail, [email protected].

Mai multe informatii puteti obtine si de pe pagina oficiala a firmei: hidroizolatii-conduraru.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...