Handbalistii de la Poli Timisoara pierd la Bucuresti pe mana… arbitrilor

Spectacol „furat” de fluierasi. CSM Bucuresti – SCM Poli Timisoara se anunta un adevarat cap de afis al etapei a 5-a. Pacat insa ca acest joc a fost stricat de marii arbitri Din/Dinu, care sunt tocmai din Bucuresti.
Ultimul minut a aratat conditiile in care s-a jucat partida. CSM a fost in atac, banatenii au fost penalizati cu doua eliminari de doua minute (dictate foarte usor), iar colac peste pupaza gazdele au primit si un 7 metri (inexistent), care a stabilit scorul final, 23-21.

Revenind la joc, acesta a fost echilibrat, cu un mic plus pentru gazde. Banatenii au preluat avantajul in minutul 8, 3-2, insa bucurestenii au fost cei care s-au desprins primii, 7-5 (minutul 16) si 10-7 (25), ecart cu care s-a incheiat prima parte, 12-9.

In repriza secunda, CSM s-a dus si la 4 goluri, dar banatenii au revenit la un gol in spate, 14-15 (41) si au egalat la 18 in minutul 49. Au urmat minute cand banatenii au jucat in inferioritate cu doua eliminari pentru proteste, CSM s-a desprins, la 21-18, dar violetii au revenit la 21-22. Nu s-a mai putut face nimic datorita manierii de arbitraj, iar CSM, care putea sa se impuna si fara ajutorul fluierasilor, a castigat cu 23-21.

Acest joc a aratat ca spectacol din teren poate in doar cateva minute sa fie stricat de arbitraj.

Mentionam, ca Poli a primit 8 eliminari in acest joc (fata de 4 CSM) dintre care 6 in repriza secunda.

Au marcat pentru Poli: Sania – 6, Fenici – 4, Marjanovic – 3, Orbovic – 3, K. Milosevic – 2, Hrimiuc – 1, Cimpan – 1, Lasica – 1.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...