Guvernul va avea propriul lant de ‘benzinarii’. Sase vor fi la Timisoara

Potrivit strategiei Executivului, pana la finalul anului 2020, in Romania vor fi amplasate circa 1.000 de puncte de reincarcare/realimentare cu combustibili alternativi.

CITESTE SI: Cristi Brancovan, atacat de Nicolae Robu. Ce l-a infuriat pe primarul Timisoarei 

Este vorba despre energie electrica, in special, dar si GNC-gaz natural comprimat.

166 dintre „benzinarii” vor fi amplasate in orase, iar restul pe sosele.

CITESTE SI: Nesimtirea fara limite a soferilor care stau cu orele pe drumul ce duce la Aeroportul Timisoara, ca sa nu plateasca parcarea, ce ajunge in scurt timp la 1200 de locuri

Acestea ar urma sa fie amplasate in urmatoarele orase:

Bucuresti: 50 puncte de reincarcare cu energie electrica si 10 statii de realimentare cu GNC

Bacau, Brasov, Braila, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Baia Mare, Pitesti: cate 5 puncte de reincarcare cu energie electrica (total: 65 de puncte) si cate 1 statie de realimentare cu GNC (total: 13 statii).

Sursa: bugetul.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. O idiotenie , bagi benzina sau motorina si ai plecat, bagi elecrtric cam ce faci intr-o statie?

  2. Asi vrea si in București astfel de statii de alimentare. Eu sunt împotriva achiziționări de autobuze din Turcia, pentru transportul in comun al cetățenilor din capitala. Firma turceasca Otokar nu-i mai buna decât firma noastră Roman. Adică unde se fabrica la Brașov, eu zic ca firma noastră Roman este mai buna, si cu ei trebuie sa facem contract pentru transportul in comun. Si trebuie ca toate orașele din Romania sa aibe autobuze romanesti, tramvaie, metrouri.