Noutati :

Guvernul a dat judetului Timis 2,5 milioane de lei pentru echilibrarea bugetelor locale

18 octombrie, 2011 - 07:14 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMIS. Guvernul Romaniei a alocat sume importante de bani pentru 7 judete ale tarii, printre care si Timisul.

Comisia economica din cadrul Consiliului Judetean Timis s-a intrunit marti pentru a aproba sumele de la bugetul central, din fondul de rezerva, pentru echilibrarea bugetelor locale. Proiectul de hotarare urmeaza sa intre in plenul CJT de la sfarsitul acestei luni.

In total, judetul Timis a primit 2,5 milioane de lei, bani care se vor imparti comunelor, pentru bugetele locale.

Primariile Opozitiei primesc mai multi bani decat cele ale PDL

Astfel, pentru comunele conduse de primari PDL s-au alocat, in total, 1 milion de lei, in vreme ce primariilor conduse de primari din opozitie li s-au alocat, in total, 1,5 milioane de lei.

„Consiliul Judetean Timis nu a avut niciun fel de amestec in aceasta impartire de sume. Acesti bani au venit direct din fondul de rezerva al Guvernului, pentru localitatile judetului Timis. Fiecare localitate in parte a primit cate o suma de bani necesara pentru echilibrarea bugetului local”, a explicat Daniel Preunca, membru in Comisia economica din cadrul Consiliului Judetean Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...