Noutati :

Gura pacatosului: Ponta i-a spus lui Antonescu „presedintele Ungureanu”

17 aprilie, 2012 - 04:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Liderul PSD Victor Ponta i-a dat cuvantul, la conferinta de presa a USL, „presedintelui Ungureanu”, el intentionand, de fapt, sa se refere la presedintele PNL, Crin Antonescu.

„Referitor la activitatea de la Senat, unde probabil ca vom constata o schimbare a raportului de forte intre opozitie si putere, il rog pe domnul presedinte Ungurea…pe domnul presedinte Antonescu. Mi-a ramas Ungureanu in cap, ca… nu de alta, dar am vazut – fac un ultim comentariu – am vazut reactia ca daca il dam jos pe domnul Ungureanu cream haos in tara. Adica daca folosim mijlocul constitutional al motiunii de cenzura suntem niste anarhisti. Juridic e o mare tampenie sa spui asa ceva, dar cred ca si istoric. si asta, sigur, domnul Antonescu va poate confirma sau nu”, a spus Ponta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am câteva cuvinte şi pentru cei doi camarazi care promit să ne aducă lumina (cea din 89) de la capătul tunelului. Stăm gură cască la noianul lor de promisiuni şi aşteptăm emanaţia care să ne mai îndulcească traiul sau să ne mai aline suferinţa (unora dintre noi care nu facem politică). Să ne aducem însă aminte că a existat în istoria umanităţii un simbol numit calul troian, care a rămas de atunci o sintagmă ce venerează peiorativ şmecheria unora mai isteţi ce au reuşit să înşele vigilenţa altora mai naivi. Şi istoria noastră locală sau naţională, nu numai cea a ultimilor 22 de ani, ne-a arătat că avem cai noştri troieni, care ne cuceresc soarta şi mai apoi ne înrobesc sufletul . Ca de fiecare dată în anii electorali, apare pe brazdă nişte conducători pe care norodul îi votează cu bunăcredinţă, ca apoi să nu mai ştie cum să facă să scape de ei. Nici de astă dată nu vom fi cruţaţi de destinul ce ne-a fost hărăzit de-alungul timpului pe aceste meleaguri. Nu va fi ultima oară când vom vota pe cei mai buni care ni se arată în visele noastre, fără să bănuim care ar fi calul troian de astă dată. Fără nicio aluzie la cei de azi care ne promit marea cu sarea, dar doamne fereşte dacă din nou va fi tot aşa ca până acum. Săriturile din balconul parlamentului sau gesturile sinucigaşe pe stradă vor rămâne doar o amintire vagă faţă ce va să vină…