Noutati :

Gura de oxigen pentru comerciantii din Timisoara. Termen pana in vara ca sa isi vizeze acordul de functionare la Primarie

22 februarie, 2021 - 08:10 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Dupa ce saptamana trecuta erau anuntati ca mai au timp doar pana in 28 februarie sa isi vizeze acordul de desfasurare a activitatilor comerciale ori de servicii, ca sa nu primeasca amenzi, acum comerciantii pot rasufla usurati. Termenul pana la care pot obtine stampila a fost extins pana in 30 iunie.

CITESTE SI: 17 grade Celsius la Timisoara. Ziua cea mai calda din aceasta saptamana 

Primarul Dominic Fritz va pune pe masa alesilor locali un proiect de hotarare pentru a prelungi termenul cu patru luni, pentru a veni in sprijinul mediului economic afectat de restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

”In contextul sprijinirii mediului economic afectat de restrictiile impuse din cauza pandemiei si al pastrarii locurilor de munca, primarul Timisoarei a inaintat proiectul de modificare a art.56 din Regulamentul privind conditiile de desfasurare a activitatilor comerciale si de prestari servicii pe raza municipiului Timisoara aprobat prin HCLMT 538/2015 si modificat prin HCLMT 110/2016. Articolul respectiv stabilea obligativitatea vizarii anuale a Acordului pentru desfasurarea exercitiilor comerciale astfel: “Acordul pentru defasurarea exercitiilor comerciale se vizeaza in mod obligatoriu pana la data de 28 februarie a fiecarui an, pentru anul în curs”. Conform modificarii Regulamentului, prin noua hotarare a consiliului local, li se va da in acest an operatorilor economici ce desfasoara activitati comerciale pe raza municipiului Timisoara posibilitatea de a putea viza Acordul pentru desfasurarea exercitiilor comerciale pana la data de 30 iunie 2021”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Documentele se depun la camera 12 sin primarie, ghiseele 8 si 9, iar taxa de viza se plateste la casieriile institutiei sau prin ordin de plata in contul bugetului local, odata cu depunerea documentatiei.

Mai multe informatii AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...