Greva in sistemul de sanatate! Ce revendicari au sindicalistii?

Federatia SANITAS din Romania va organiza, in perioada 9-13 aprilie 2016, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate, informeaza un comunicat al Federatiei SANITAS.

Totodata, Federatia va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sanatatii reprezinta in continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confrunta sistemul sanitar.

SANITAS este deschisa Ia dialog si negocieri cu acele institutii ale statului care inteleg importanta aparitiei unei ordonante de urgenta care sa elimine inechitatile si discriminarile salariile din sistemul sanitar si sistemul de asistenta sociala, ordonanta care sa se raporteze la situatiile concrete si reale ale sistemului, asa cum au fost ele prezentate de federatie la toate negocierile care s-au desfasurat pana acum„, au anuntat reprezentantii SANITAS.

SANITAS va continua pichetarile institutiilor guvernamentale ale tarii pana cand toate solicitarile inaintate guvernantilor vor fi rezolvate.

Sursa: ziare.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...