Grav accident in Timis! Politist de frontiera pensionar spulberat de un camion la Jimbolia

O clipa de neatentie i-a curmat viata unui politist de frontiera din Timis iesit de cativa ani la pensie. Barbatul a intrat intr-o intersectie din Jimbolia fara sa se asigure si a fost lovit in plin de un camion. Acesta s-a urcat pur si simplu pe masina condusa de politist, pe care a zdrobit-o. A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a recupera trupul barbatului dintre fiarele contorsionate. In intersectia in care s-a petrecut nenorocirea, chiar  in centrul orasului Jimbolia, au existat semafoare, insa,  din pricina unor lucrari, acestea au fost demontate de cateva saptamani, spun localnicii. "In Jimbolia atata o fost, aceste semafoare, dar le-au scos acuma cateva saptamani. Ca daca erau se oprea omu si nu se intampla nenorocirea asta", spune un martor. "O venit dinspre frontiera si celalalt de dincolo. Nu s-a oprit si l-a lovit in plin", a adaugat un altul. Soferul ar fi trebuit sa opreasca la indicatorul stop si sa se asigure. Se pare ca batranul politist nu a fost insa atent. E posibil ca omul sa fi fost ingandurat, intrucat acasa il astepta o sotie grav bolnava, tintuita la pat de o paralizie. Conducatorul camionului a suferit un soc in urma accidentului si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Politistii l-au testat si spun ca nu a baut inainte de a se urca la volan. [nggallery id=121]

O clipa de neatentie i-a curmat viata unui politist de frontiera din Timis iesit de cativa ani la pensie.

Barbatul a intrat intr-o intersectie din Jimbolia fara sa se asigure si a fost lovit in plin de un camion.

Acesta s-a urcat pur si simplu pe masina condusa de politist, pe care a zdrobit-o.

A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a recupera trupul barbatului dintre fiarele contorsionate.

In intersectia in care s-a petrecut nenorocirea, chiar  in centrul orasului Jimbolia, au existat semafoare, insa,  din pricina unor lucrari, acestea au fost demontate de cateva saptamani, spun localnicii.

„In Jimbolia atata o fost, aceste semafoare, dar le-au scos acuma cateva saptamani. Ca daca erau se oprea omu si nu se intampla nenorocirea asta”, spune un martor.

„O venit dinspre frontiera si celalalt de dincolo. Nu s-a oprit si l-a lovit in plin”, a adaugat un altul.

Soferul ar fi trebuit sa opreasca la indicatorul stop si sa se asigure. Se pare ca batranul politist nu a fost insa atent. E posibil ca omul sa fi fost ingandurat, intrucat acasa il astepta o sotie grav bolnava, tintuita la pat de o paralizie.

Conducatorul camionului a suferit un soc in urma accidentului si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Politistii l-au testat si spun ca nu a baut inainte de a se urca la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.