Opinia Timisoarei

Grav accident cu 8 morti in Covasna, dupa ce un tren a izbit remorca unui tractor. Imagini dramatice de la locul faptei!

UPDATE: Inca o persoana a decedat in urma accidentului din judetul Covasna. Numarul victimelor se ridica acum la 8 morti si un singur ranit.

VEZI VIDEO cu locul faptei!

________________

UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma accidentului din localitatea Chilieni a ajuns la 7, dupa ce o femeie ranita a intrat in stop cardiac si nu a mai putut fi resuscitata.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Iulia Grigoras, soferul tractorului are 78 de ani si nu s-a asigurat cand a trecut calea ferata, desi trecerea la nivel era semnalizata.

Soferul a declarat insa ca ii pare rau pentru cei morti. Victimele erau din municipiul Sfantu Gheorghe.

Sapte oameni, sase femei si un babat, au murit dupa ce remorca in care se aflau a fost lovita de un tren. Alti doi au fost raniti.

_______________

Teribil accident de circulatie in judetul Covasna, dupa ce un tractor a fost lovit de un tren. Sase persoane si-au pierdut viata, iar alte 3 au fost ranite destul de rau.

Nenorocirea s-a intamplat sambata, chiar langa localitatea Chilieni din judetul Covasna. Tractorul cu remorca in care se aflau 12 persoane a fost izbit de un tren. Printre raniti se afla si soferul tractorului.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Covasna, doar remorca tractorului a fost lovita de tren. In acel moment, persoanele care se aflau in remorca au fost aruncate pe camp, pe o raza de 30 de metri. Traficul feroviar a fost oprit in zona.

Exit mobile version