Gradinita din Timisoara modernizata cu bani europeni. Foto

TIMISOARA. S-au incheiat lucrarile de reabilitare la Gradinita PP33 din zona Tipografilor din Timisoara cu bani europeni obtinuti de vechea administratie pe un proiect depus spre finantare inca din decembrie 2018.

CITESTE SI: In plina iarna, primaria taie din cursele mijloacelor de transport la Timisoara. Viceprimarul Ruben Latcau da vina pe Guvern si pe Consiliul Judetean

Cladirea a fost anvelopata si extinsa, astfel ca poate creste numarul grupelor de copii de la 6, in prezent, la 9. Au fost amenajate si un cabinet medical si inca o sala de sport, s-au modernizat si bucataria si sala de mese si s-a suplimentat mobilierul.

Odata ce vremea va permite, Primaria Timisoara anunta ca va proceda si la amenajarea curtii si a spatiului verde, unde va planta arbusti si trifoi alb.

Lucrarile aferente proiectului „Gradinita PP33 – Extindere gradinita existenta in regim de inaltime P+1E+M, reparatii si reabilitare termica corp existent” au fost realizate de firma Zitico SRL.
Valoarea finala a lucrarilor este de 4.352.023 lei, dintre care 3.817.063 lei fonduri europene obtinute de administratia Robu in 2019 prin Programul Operational Regional.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Evident proiectul administratiei Robu, dar nu stim exact cui sa-i multumim, caci domnul profesor dr. ing. ne-a spus clar: „eu n-am stiut nimica”.