Gradina Zoologica trece la programul de iarna

Trecerea Romaniei la ora de iarna a adus modificari si la Gradina Zoologica din Timisoara. Astfel, daca pana acum programul in care publicul putea intra la Zoo era de la 10.00 pana la ora 20.00, de la 1 noiembrie orarul se modifica. Accesul timisorenilor se va face doar pana la ora 17.00, de marti pana duminica. Singura zi in care timisorenii nu pot sa admire animalele este luni, cand se fac lucrari de intretinere.

Trecerea Romaniei la ora de iarna a adus modificari si la Gradina Zoologica din Timisoara. Astfel, daca pana acum programul in care publicul putea intra la Zoo era de la 10.00 pana la ora 20.00, de la 1 noiembrie orarul se modifica.

Accesul timisorenilor se va face doar pana la ora 17.00, de marti pana duminica. Singura zi in care timisorenii nu pot sa admire animalele este luni, cand se fac lucrari de intretinere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.