Noutati :

Graba mare cu reparatiile la drumuri in Timisoara! Au fost asfaltati aproape 12 km de strazi, iar primarul Ciuhandu vrea sa faca presiuni asupra constructorilor

28 iunie, 2011 - 03:01 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Multe strazi din oras arata ca dupa bombardament, asa ca primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, vrea sa puna presiune pe constructori ca sa toarne cat mai repede asfalt proaspat pe unele drumuri.

Inspectorii din cadrul municipalitatii au luat la puricat cateva drumuri din oras si au constatat ca pe parcursul primei jumatati de an s-a realizat „un numar foarte mare de covoare asfaltice”, adica 11.749 de metri lungime.

Cu toate acestea, primarul Gheorghe Ciuhandu a cerut Directiei Tehnice sa faca presiuni asupra firmelor de constructii drumuri pentru ca in perioada de vara, atunci cand conditiile meteo o permit, iar traficul rutier este mai degajat, sa fie realizat maximum posibil de lucrari.

„Totodata, au fost verificate lucrarile de investitii majore din zona Polona, strada Neculce si Calea Torontalului, unde lucrarile sunt in grafic. In perioada imediat urmatoare, in functie de disponibilitatile financiare, se intentioneaza demararea unor ample lucrari de intretinere si reparatii in zona Calea Martirilor si Calea Sever Bocu”, spun reprezentantii Primariei Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. dupa ce multi ani au tandalit ma intreb doar daca acest elan nu este cauzat de apropierea alegerilor…

  2. Nu a avut ochelarii la el sau cum poate sa minta ca totul e ok si asfaltatul merge ca pe roate? Preietene, tu chira iti bati joc? Ca doar nu masina ta ti-o rupi ci a Primariei, normal!

  3. Afirmativ Piata Unirii este unica in Europa urmare a celor 4 stilurilor arhitecturale existente. Cred ca este unica urmare a pavajului tuturor strazilor adiacente. Cred ca permanet toate aceste trotuare trebuie sa fie intacte, practicabile, chiar si numai pentru timisoreni. Si timisorenii trebuie sa beneficieze de trotuare bune, practicabile. Nu putem avea pretentii sa vina turistii in zona. Ne facem de ras si fata de cei ce vin.Motivatii si scuze si angajamente… si alegeri, si partide si … nu-si au nici o valoare. Este inadmisibil si intolerant.