Goana nebuna! Cu 194 km/h cu un Mercedes pe un drum din Timis VEZI VIDEO!

A vrut sa-si testeze bolidul pe un drum judetean si a dat bice cailor putere! A avut insa ghinion si s-a trezit fotografiat de un aparat radar. Un sofer "zbura" cu 194 km/h intre Jimbolia si Carpinis. Cu alte cuvinte, depasise viteza legala cu 104 kilometri. Totul s-a petrecut miercuri dimineata, pe cand politistii de la Rutiera  organizasera o razie pe cateva drumuri din judet. In jurul orei 11.00,  radarul era pus in functiune nu departe de Carpinis pe DN 59 A, cand un Mercedes negru s-a apropiat de masina politistilor. A trecut ca vantul si ca gandul. Aparatul le-a aratat ca autoturismul gonea cu 194 km/h. Imediat, colegii politistilor l-au tras pe sofer pe dreapta. La volan era un tanar de 27 de ani din Timisoara. Le-a explicat agentilor ca se grabea foarte tare spre casa. S-a ales cu o amenda de 540 de lei si va fi pieton in urmatoarele 3 luni. Actiunea de monitorizare a traficului s-a soldat cu 108 conducatori auto sanctionati de politisti. Unii n-aveau centura, altii vorbeau la telefon sau apasasera prea tare pedala de acceleratie

A vrut sa-si testeze bolidul pe un drum judetean si a dat bice cailor putere! A avut insa ghinion si s-a trezit fotografiat de un aparat radar.

Un sofer „zbura” cu 194 km/h intre Jimbolia si Carpinis.

Cu alte cuvinte, depasise viteza legala cu 104 kilometri.

Totul s-a petrecut miercuri dimineata, pe cand politistii de la Rutiera  organizasera o razie pe cateva drumuri din judet. In jurul orei 11.00,  radarul era pus in functiune nu departe de Carpinis pe DN 59 A, cand un Mercedes negru s-a apropiat de masina politistilor. A trecut ca vantul si ca gandul. Aparatul le-a aratat ca autoturismul gonea cu 194 km/h. Imediat, colegii politistilor l-au tras pe sofer pe dreapta. La volan era un tanar de 27 de ani din Timisoara. Le-a explicat agentilor ca se grabea foarte tare spre casa. S-a ales cu o amenda de 540 de lei si va fi pieton in urmatoarele 3 luni.

Actiunea de monitorizare a traficului s-a soldat cu 108 conducatori auto sanctionati de politisti. Unii n-aveau centura, altii vorbeau la telefon sau apasasera prea tare pedala de acceleratie

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.