Noutati :

Glicemia si tensiunea la control!

26 august, 2022 - 07:14 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

De ”Zilele Aradului”, cea mai mare sărbătoare locală, nu puteam lipsi din mijlocul arădenilor, astfel că ne-am mobilizat pentru a ne întâlni cu cât mai mulți din oamenii frumoși ai orașului, dar mai ales pentru a sta de vorbă despre sănătatea lor.

Primul ”interviu” a fost cu tensiometrul, pentru a vedea în ce măsură afecteză capriciile vremii din ultima perioadă sănătatea, iar al doilea a fost cu glucometrul, pentru a măsura glicemia (zahărul din sânge), un alt indicator al unor posibile dezechilibre din organism. După ce am povestit cu pacienții, le-am recomandat ce pot face pentru îmbunătățirea stării de sănătate și cum să se ferească de efectele schimbărilor de temperatură, ale expunerii prelungite la soare, lipsa lichidelor, excesul de carbohidrați și grăsimi etc.

Cadre didactice ale specializărilor de medicină, rezidenți, doctoranzi și studenți ne-am împărțit ”în ture”, pentru a asigura permanența la ”cortul cu sănătate” în fiecare zi, până la ora 18.00, iar în acest weekend vom fi până seara târziu, vineri, sâmbătă și duminică.

Vă așteptăm la noi și în ultimele zile din sărbătoarea arădenilor, și nu uitați: ”Sănătatea e mai bună decât toate!

ÎNSCRIERILE SE REIAU DIN 29 AUGUST!

Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de email [email protected] și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373. Din aceeași dată, vom fi și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...