Ghiroda are trei campioni mondiali la arte martiale

TIMIS. Capitala Italiei, Roma, a fost locul de disputare al Campionatul Mondial XFC-ASI (kick-bpxing), la care au participat 600 de sportivi din 35 de tari. Printre ei si un mic grup de la CSC Ghiroda si Giarmata Vii, care a reprezentat comuna banateana, dar si Romania. Elevii pregatiti de Marius Ciocoiu si Cristian Stoenescu s-au remarcat pozitiv, obtinand rezultate remarcabile.

CITESTE SI: Eroii in uniforma. Zeci de politisti din Timisoara au venit sa doneze sange. Bonurile se transforma in surprize pentru copii sarmani. Foto 

Jasmina Ciocoiu si-a adjudecat centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 (cat. 16-18 ani, – 60 kg) cat si la proba de LowKick (cat. 16-18 ani, – 60 kg). Pentru banateanca este al doilea titlu mondial din cariera, ea impunandu-se si la editia precedenta.

Michelle Lancea a obtinut centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 8-9 ani, – 35 kg) cat si la proba de LowKick Light (cat. 8-9 ani, -35 kg).

David Epure vine si el cu centura de Campion Mondial XFC la proba de K-1 Light (cat. 7-8 ani, – 25 kg) cat si la proba de LowKick Light (cat. 7-8 ani, -25 kg).

Asadar, Clubul Sportiv din Ghiroda devine cel mai prestigios club comunal din Banat, el avand rezultate de exceptie, nu doar la kick-boxing, ci si la karate, dans-sportiv, motociclism, sah, etc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Felicitari sportivilor! Putem face o colecta pentru o tastatura noua la redactie?