Noutati :

Gheorghe Marmureanu, seful Institutului de Fizica Pamantului, a fost schimbat din functie

19 iunie, 2011 - 10:56 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Gheorghe Marmureanu nu mai conduce Institutul de Fizica Pamantului. Acesta a fost inlocuit din functie, dar a ramas director onorific si membru in Consiliul de Administratie.

Marmureanu sustine ca schimbarea este una normala, avand in vedere ca a depasit cu opt ani varsta de pensionare.

„Mi se pare o decizie corecta, am depasit cu opt ani si jumatate varsta de pensionare, dar am ramas in Consiliul de Administratie si sunt director general onorific al Institutului National de Fizica Pamantului (INFP). in plus, sunt directorul a doua proiecte europene”, a spus fostul director general al INFP.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a confirmat telefonic ca eliberarea lui Gheorghe Marmureanu din functia de director general al INFP a fost semnata de presedintele Autoritatii Nationale pentru Cercetare stiintifica (ANCS), Dragos Ciuparu.

„Potrivit informatiilor transmise de catre presedintele ANCS, Dragos Ciuparu, directorului Magureanu i-a incetat contractul, in cazul lui fiind semnat un ordin in acest sens”, a declarat Daniel Funeriu.

Ministrul Educatiei a mai spus ca exista alti cinci directori pentru care actele sunt in curs de semnare. Printre cei ale caror contracte vor inceta se numara profesorul universitar Dan Dascalu, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie – IMT Bucuresti, si Emilia Visileanu, director general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie – INCDTP Bucuresti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...