Opinia Timisoarei

Gheorghe Ciuhandu, despre analiza literara si morala a senatorului Nicolae Robu: Catelus cu parul cret este pentru electoratul de gradinita!

TIMISOARA. Gheorghe Ciuhandu, presedintele PNTCD si primar al Timisoarei, s-a ferit sa comenteze prea mult analiza facuta de Nicolae Robu (PNL) pe marginea poeziei Catelus cu parul cret, dar a spus ca aceasta este pentru… gradinita.

„Nepotul meu de la gradinita a inteles ca acel catelus cu parul cret a fost prins pentru ca a furat. Acuma, depinde de fiecare ce intelege”, a precizat astazi Gheorghe Ciuhandu, dupa ce saptamana trecuta, anuntatul candidat al USL la primaria Timisoara, senatorul Nicolae Robu, rector al Politehnicii si presedinte al PNL Timis a facut o analiza literara si morala pe marginea poeziei pentru copii exprimandu-si temerea ca cei mici sunt invatati la prostii de la varste fragede prin invatarea acestor versuri.

Diplomat, Ciuhandu a precizat ca nu stia despre „analiza” liberalului si  s-a ferit sa spuna daca Robu ar fi sau nu un contracandidat de temut in lupta pentru Primaria Timisoara. „In 14-15 ani am avut contracandidati foarte buni. Nu pot sa spun ca unul a fost mau bun decat altul”, a declarat primarul.

Intrebat daca va raspunde pozitiv in cazul in care partidul ii va cere sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Timisoara, Ciuhandu a raspuns: „Daca partidul iti cere, orice cerinta trebuie analizata. Poti sa dai orice raspuns, chiar si unul negativ. Accepta candidatul-bine, nu accepta- punem pe altul. Chestiunile acestea se discuta la partid. Avem oameni care isi pot asuma astfel de sarcini. Intr-o astfel de decizie se tine cont de varsta, de starea sanatatii, de problemele din familie, de situatia partidului. Personal m-am ferit sa cad in astfel de discutii. Mai este un an pana la alegeri. Ca primar trebuie sa imi vad de treaba. Nu am timp sa imi fac campanie electorala. Nu am atacat pe nimeni, sigur, am raspuns atacurilor daca a fost cazul. In ultimii 3 ani, politizarea a fost enorma asupra celor care nu sunt in partidul de guvernamant. Astea sunt problemele, Catelus cu parul cret este pentru electoratul de gradinita”, a declarat Ciuhandu.

Pana la alegeri, insa, PNTCD demareaza o campanie de strangere de semnaturi pentru reinscrierea partidului la alegerile din 2012. Vor trebui adunate 25.000 de  iscalituri la nivelul tarii, dintre care 4.300 numai in judetul Timis.

In acelasi timp, PNTCD discuta deja in cadrul Biroului Permanent Judetean despre viitorii candidati la alegerile locale. „Prioritate vor avea primarii in functie si viceprimarii. Vom promova oameni curati si necompromisi”, a mai explicat Ciuhandu.

Exit mobile version