Gheorghe Ciobanu: „Ciuhandu are varianta de a deveni candidatul PDL la Primaria Timisoara”

Deputatul democrat – liberal Gheorghe Ciobanu este convins in proportie de suta la suta ca actualul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului. Mai mult, Ciobanu crede ca Ciuhandu ar putea fi chiar si cadidatul PDL pentru aceasta functie.

„Domnul primar Gheorghe Ciuhandu poate fi candidatul Aliantei PSD-PNL-PC, de asemenea are varianta de a fi candidatul PDL. Cert este ca sta foarte bine in sondaje si sunt convins, suta la suta ca va candida pentru un nou mandat. Din punctul meu de vedere poate fi candidatul oricui in acest moment. Poate merge si independent”, a declarat Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PDL a explicat ca Partidul Democrat Liberal are, in acest moment, mai multe variante de posibili candidati, atat din cadrul partidului, cat si din afara lui. „Nu exclud nimic in acest moment!”, a mai spus Ciobanu.

Ieri, Gheorghe Ciuhandu a ezitat sa dea un raspuns concret in privinta unei posibile candidaturi in 2012 la Primaria Timisoara, dar, pe jumatate, a recunoscut ca se gandeste foarte serios la un nou mandat. Mai mult, el a negat orice intentie de a trece la alte partide politice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Lazarov spune:

  ciuhandu va „candida pentru DNA” .Ghita Ciobanu vorbeste numai tampenii.

 2. bizone spune:

  Vamesul milionar si primarul milionar – doi indivizi saraci si cinstiti.

 3. popescu spune:

  la DNA….. sa

 4. Jimmy Hoffa spune:

  Ciobanu` il preseaza pe Ostaficiuc , prin aceasta declaratie, sa fie numit candidat la Primarie !

 5. Gore spune:

  Cel mai bine ar fi sa candideze dl. Ciobanu. Sunt sigur ca ia peste 10 %.
  Corect ar fi sa-si justifice averea daca e om politic corect.