Gest de mare omenie: a gasit un portofel plin cu bani in centrul Timisoarei si l-a predat politistilor

Mergea pe strada, prin Piata Libertatii si a gasit pe jos un portmoneu cu acte si bani. S-a gandit ca cineva acum plange dupa el si a decis sa-l predea politistilor comunitari. Este vorba de un tanar de 34 de ani cu frica de Dumnezeu.

Acesta s-a apropiat de comunitarii care patrulau in zona impreuna cu controlorii  RATT si le-a dat portofelul cu bani.

Acestia au intocmit un proces verbal si au dus portmoneul la sediul Politiei Comunitare de pe strada Avram Imbroane nr 54.

Cel care a pierdut banii este asteptat sa ii ridice de acolo, zilnic, intre orele 8.00 si 16.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce fraierrrr

  2. chiar ca fraier. pe criza asta sa lashi banu din manutza trebe sa fi cretin

  3. Ba voi sunteti niste dobitoci. Si va meritati pe deplin tara in care traiti si clasa politica pe care o aveti! nu meritati nimic mai bun. Ma intreb daca tu iti pierzi portofelul cu banii pentru medicamentele cuiva iubit, nu i-ai fi recunoscator unui „fraier” care-l lasa din „manutza” si ti-l inapoiaza? daca acel cineva iubit ar fi copilul tau? ai mai tine teoreia cu „manutza” si criza? cretinilor!

  4. Crewd ca ar fi bine sa stim numele lui! merita ! Sper CaCo-munitarii sa fi predat intreaga suma de bani !

  5. Cine a scris articolul este în totală necunoştinţă despre cum s-au petrecut lucrurile.Ieri 17.11.2010 un poliţist comunitar a găsit o sumă de bani, nici vorbă de porofel sau de „tânăr de 34 de ani”, fapt pentru care a întocmit un proces verbal cu martori. Persoana care a pierdut banii este aşteptată la Poliţia Comunitară din Aleea Imbroane nr. 54 oricând pentru a ridica banii. D-le/d-nă reporter ai mai bifat o stire senzaţională. Bravo pentru felul cum ştiţi să răstălmăciţi adevărul.