Gest caritabil al Iulius Mall Timisoara pentru 350 de copii din centre speciale

TIMISOARA. In spiritul sarbatorilor, Iulius Mall Timisoara le-a oferit unor copii defavorizați prilejul de a se bucura de magia Craciunului. In week-end, peste 350 de copii din centre de plasament au fost invitati la masa de Iulius Mall, bucurandu-se de o experienta frumoasa si fericita.

In perioada 9 – 11 decembrie 2016, Iulius Mall Timisoara a primit vizita unor copilasi cu dizabilitati sau cu situatii financiare si familiale precare. Astfel, peste 350 de copii din centrele speciale din judet au luat masa in food court-ul Almondo. Invitatii speciali au venit de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilitati Recas, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, Fundația Rudolf Walther, Centrul „Fratii lui Onisim”, Centrul Rezidential de tip familial pentru copii ,,Sf.Nicolae”, Casa ,,Filadelfia”, Casa Debora 1, Casa Debora 2, Asociatia Umanitara ,,Samariteanul”, Fundatia Umanitara ,,Beraca”, Casa de Fete ,,Osana” si Centrul Casa Mama Copil Timisoara.

Pe langa masa in food court, Iulius Mall Timisoara le-a oferit prilejul si de a se bucura de incantatorul decor, cu mii de luminite, un brad frumos impodobit si scenete tematice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...