Ger cumplit in Banat! Temperaturile pot ajunge pana la minus 14 grade Celsius!

TIMISOARA. Atentionarile meteorologilor l-au determinat pe prefectul Mircea Bacala, sa organizeze o sedinta de Comandament de Iarna pentru a pregati autoritatile pentru vremea geroasa.

Vizate, la Comandamentul de Iarna au fost, in primul rand persoanele fara adapost. Astfel, daca la serviciul de Urgente se vor prezenta persoane fara probleme medicale, dar care au nevoie de un loc cald peste noapte, acestea vor fi preluate de ambulante si transportate la Adapostul de Noapte.

Viorica Dumitru, directorul adjunct al Directiei de Sanatate Publica Timis, a anuntat ca Primaria Timisoara are un contract cu Fundatia Caritas, iar adapostul de noapte al acestei fundatii poate gazdui zilnic circa 100 de persoane.

Prefectul Mircea Bacala a precizat ca a fost informat de meteorologi ca, in zilele care vin, temperaturile, in

județul Timis, vor scadea pana la -14 grade Celsius noaptea si la -9/-10 grade Celsius pe timpul zilei. Cel mai frig va fi în zona orasului Sannicolau Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...