Opinia Timisoarei

Generalul Benga, ilustru necunoscut pentru fatucile din presa locala!

TIMISOARA. Ajuns la apogeul unei cariere militare care, o perioada, a fost rafinata si pe la fostul serviciu secret „Doi s’un sfert”, singurul general de pompieri din zona de vest a tarii, Mihai Benga, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, a constatat cu uimire ca, in ciuda notorietatii sale, pentru unii timisoreni ramane doar un ilustru necunoscut.

Acest exercitiu de autoevaluare s-a derulat zilele trecut, pe holurile Consiliului Judetean, cand, dupa un interviu acordat televiziunilor locale, generalul Mihai Benga a fost nevoit sa faca fata celei mai perplexe intrebari din ultima vreme. „Cum va numiti si care este gradul si functia dumneavoastra?”, l-a chestionat o tanara detinatoare de microfon, facandu-l pe comandantul salvatorilor de urgenta din Timis sa se prezinte militareste si-apoi sa mediteze ironic asupra repeziciunii cu care se raspandesc in presa romaneasca inconfundabilele “fatuci” ale lui Ion Cristoiu…

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version